Måne, måne på himlen där, säg vad som …

”Måne, måne, måne. Du gyllene skära, mystiska klot och innerliga ljus som visar vägen i mörkret. Du är så mycket mer än en prydnad på himlen. Äntligen återvänder insikten till oss och vi vänder vårt fokus till dig och universums naturliga cykler.”

Håller ni med, pockar månen och planeterna på oss mer än vanligt i dessa tider? Det är vad jag känner. En stark dragningskraft till att lyssna till universums viskningar. För som med allt viktigt i livet finns det krafter som verkar i det tysta, som pekar på utmaningar, som pekar på lösningar, men vi är ofta för upptagna för att lyssna, för att se.

Personligen har hösten 2021 varit tuff på många vis. Seg, hektisk, frustrerande, skör, känslosam, osäker… Nu vid årets sista veckor infinner sig reflektionen och jag kapitulerar. Bit för bit släpper jag taget i insikt om att jag inte är här för att kämpa mig igenom livet. Att lyssna in är bättre, ta in och följa med. Vända ilska till kärlek, frustration till möjlighet. Spännande nog skriver jag detta under en speciell månförmörkelse som är i Oxens tecken, alltså mitt eget. Relationer är i fokus.

…släppas i livet skall.

Månen har mjuka och snälla energier. Den får oss att titta upp på henne i förundran, och om vi vågar, orkar och vill så kan vi ta den känslan vidare och låta henne följa oss i vardagen. Eller tvärtom kanske, vi följer henne… Att leva efter månens cykler är en spännande utvecklingsresa som vi alla borde prova på. Och min resa är inte densamma som din. Jag är oxe med en unik plats i universum på mitt datum och min födelsetid. Du har din. Merilyn Keskülas vackra bok Månkraft hjälper dig att hitta DIN unika rytm med månen.

Det är nu fyra år sedan vi gav ut vår första bok om månen och det är så roligt att se hur intresset bara växer! Nu under mörkrets månader när månen och stjärnorna är extra tydliga, ta dig tid att studera vårt himlavalv, låt det få komma dig nära och följ månen dag för dag samtidigt som du iakttar dig själv. Månkraft kan bli din vän på vägen. 

GOD FORTSÄTTNING fina du! Jag hoppas att 2022 blir ett härligt år för inre utveckling och positiv förändring

Varma hälsningar,

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *