”Våga landa och lyssna inåt”

Tarotläsning för 28/9 till 17/10

Den energi som ligger framför oss i kommande period startar med kortet Tio i stavar, ett tydligt avslut. Här kan det framför allt handla om att något som vi tidigare lagt vår kreativitet, energi eller passion på, nu har nått en punkt där vi väljer att gå vidare.

Troligen är detta något som gjort oss extremt trötta och en smula dränerade. Istället söker vi oss till någonting som får oss att känna balans, lycka och tillfredsställelse rent emotionellt. Ett råd från kortet Åtta i bägare är att följa den inre rösten, nu mer än någonsin. Gå på känsla, vad känns rätt just här och nu? Det behöver nödvändigtvis inte vara samma sak som kändes rätt för ett halvår sedan.

När vi hittat ”det” känner vi äntligen en balans inom oss som sedan sprider sig runt omkring oss. En grundläggande emotionell stabilitet visar sig i kortet Fyra i bägare och det är just till den här punkten vi vill komma. Nu kan vi känna den där stabila och trygga känslan inom oss och även i våra relationer till andra människor som vi har i våra liv.

Att sätta gränser

Det handlar även om gränssättning och att våga säga nej till saker som inte alls känns rätt. Våga äga din röst och din styrka och våga uttrycka den, först för dig själv och sedan inför andra.

Kommande period handlar om att bryta mönster, våga landa och lyssna inåt för sedan komma tillbaka till dig själv med större närvaro.

Den 6 oktober infaller nymånen i Lejonets tecken och här kan vi jobba med att manifestera sådant vi önskar föra in mer av i våra liv.

Jag önskar dig en magisk period!

Cosmic Element

[email protected]

Denna text publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 14 2021.

2 thoughts on “”Våga landa och lyssna inåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *