Vägledning vecka 5

God kväll – det är dags för vägledning för vecka 5. Spännande – och utmanande – kort! 🤗

Den här veckan vill universum att du frågar dig vad det är du har missat. För du har skyndat lite för mycket. Och det för att du ”vill så gärna”, du är otålig och känner dig redo. Men du är inte riktigt redo. Inte riktigt än. För hade du varit det, hade du inte upplevt det motstånd (stort eller litet) som du just nu upplever.

För att gå vidare (över bron, till framtiden – som det andra kortet visar) behöver du ta itu med det här. Se vad det är för rädsla eller sår eller vad det nu är för någonting som inte har blivit ordentligt bearbetat eller omhändertaget. Är det en rädsla för att lyckas? För din egen storhet? För vad andra ska säga? Eller är det lilla du som fortfarande inte känner dig värd att lyckas hela vägen? Gamla föreställningar om ”hur det är och hur man ska göra” som håller dig kvar?

Vad det än är så behöver du ta tag i det innan du kan gå vidare. För du kommer inte vidare, hur mycket du än vill. Det handlar inte om jävlar anamma och tankekraft här, det handlar om att bearbeta, läka, avsluta och sedan – gå vidare.

Ta hand om dig. Och om du behöver hjälp – be om det. Be om den hjälpen du behöver. Det finns resurser – både världsliga och kärleksfulla hjälpare på andra sidan som står redo. All you have to do is ask ❤️

Namaste//Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *