WeRiseUP Summit 21-27 juni

Välkommen till WeRiseUP! Över 30 inflytelserika talare, författare, entreprenörer, artister och aktivister har samlats för ett unikt, gratis 7-dagars onlineevent som du inte får missa! Tillsammans förändrar vi världen.

Reservera din gratisplats här!

Vi lever i en tid där det finns tillräckligt med resurser, teknologi och kunskap för att lösa världens största problem, det enda som behövs för att lyckas är att vi åtar oss att att verkligen göra jobbet. Det är dags att vi samlas för att förändra världen! Det är dags för WeRiseUp!

WeRiseUp 2021

Över 30 av världens mest framstående talare, författare, entreprenörer, artister och aktivister kommer att guida dig och dela med sig av sin kunskap genom inspirerande föredrag – 100 % kostnadsfritt!

Några av de som kommer att dela med sig av sin kunskap är:

Tony Robbins, amerikansk författare, entreprenör, livscoach och filantrop.
Alanis Morissette, världskänd singersongwriter och förespråkare för saker som kvinnors rättigheter och andligt, psykiskt och fysiskt välbefinnande
Vishen Lakhiani, entreprenör, författare och grundare av kursplattformen Mindvalley
Marie Forleo, entreprenör och programledare för MarieTV på Youtube med tittare i 195 länder
Lisa Nichols, en av världens mest eftertraktade talare inom personlig utveckling
Alberto Villoldo, psykolog och medicinsk antropolog som har studerat schamanerna i Amazonas och Anderna i över 30 år
Moby, musiker och musikproducent för bl.a. Michael Jackson, aktivist inom bl.a. djurrätt och anti-våld. Hans egna skivor har sålt i över 20 miljoner exemplar.

Och många fler …

Under dessa 7 dagar kommer du att:

– Komma i kontakt med det som gör just dig unik!

– Lära dig om nya sätt att se på välstånd, framgång och hur just du kan bidra

– Höra inspirerande berättelser från människor som har använt sin passion för att påverka sin omvärld

– Få djupa insikter från ett brett spektrum av framstående talare

Om du är redo att vara en del av förändringen och påverka världen på ditt unika sätt, så häng med! Tillsammans förändrar vi världen!

Så gör du

Registrera dig gratis med din mejladress. Onlineeventet är digitalt och du deltar från ditt eget hem. Under 7 dagar får du en webblänk varje morgon till dagens föredrag. Varje dag består av ett unikt program med olika talare, totalt cirka 2 timmars föredrag per dag. Du väljer själv vilka talare du vill och hinner se.

Videorna för respektive dag är tillgängliga i 48 timmar. Vi rekommenderar dig att avsätta tid utan distraktioner och vara fullt närvarande när du tittar på föredragen. Anteckna gärna de insikter och tankar du får medan du tittar och försök så snart du kan att implementera råden, övningarna och annat du inspireras av i ditt eget liv.

Du kommer att få möjligheten att köpa loss allt material så att du kan ha obegränsad tillgång och se det när du vill. Föredragen är på engelska med svenska undertexter. 

RESERVERA DIN GRATISPLATS HÄR.

Se tidigare gratiskurser här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *