Yoga och kristaller

Yoga är så mycket mer än bara en träningsform. Det är en filosofi, ett sätt att tänka och en livsstil. Du kommer komma i kontakt med en helt ny medvetenhet, samt utveckla ditt fysiska och psykiska sinne.

Både kristaller och yoga är för mig viktiga verktyg och lärare för transformation. Kristallerna får sina unika och magiska former genom tuffa och längre tider av påfrestningar och extrema förhållanden, såsom extrem hetta och tryck. Med tiden förändras vi också, allt är i ständig förändring hela tiden. Yogan kommer ta med din kropp och ditt sinne på en underbar transformerande och även frigörande resa som rör livets alla områden. Under denna resa kan kristallerna hjälpa dig att utvecklas och växa samt frigöra energiblockeringar som hindrar dig att leva livet fullt ut. Så ha med dem på din matta eller meditera med din mala.

Mina kristalltips:

Ametist

Ametisten samspelar med kronchakrat och tredje ögat, vilket öppnar upp för det universella medvetandet, den andliga världen och högre intuition.

Kristallen hjälper mot ångest och stress samt skapar balans och inre frid. Dessutom stärker den dina känslor och stabiliserar dem så att det inte blir så mycket toppar och dalar. En perfekt kristall för meditation och yoga.

Rosenkvarts

Att bjuda in ovillkorlig kärlek till yogamattan är aldrig fel. Den helar ditt hjärtchakra och öppnar upp det så att du kan ge och ta emot mer kärlek. Låt tidigare besvikelser och smärta läka.

Selenit

Seleniten är ett fantastiskt reningsverktyg. Låt den rengöra din aura och ditt yogarum men sina lätta energier. Bara håll den i din hand och svep genom din aura.

Testa gärna olika kristaller och se vilka som passar dig. 

Namaste! 

Ann-Sophie Fabrizi

Certifierad Kristallhealer, Hypnoterapeut och Coach

Grundare av Bohemian Royalties 

www.bohemianroyalties.com

Instagram: @bohemianroyalties

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *