3-6-9 Medical Mediums leverrensning, OMG vad bra den är!

Hej,

Hur mår ni? 

Tänk att det redan är 2 maj. Tiden rusar på. Jag måste verkligen rekommendera något som jag sysslat med på senaste. Jag och min man har kört Anthony William’s 3-6-9 leverrensning. Alltså wow!

Jag har haft boken Leverns okända kraft sedan den kom ut, läst till och från samt lagat några recept. Men så ringde en kompis och berättade att hon va på dag 3 och då blev jag så pepp på att köra den själv. Min man var ovanligt lättövertalad och när vi väl bestämt oss kände jag mig glad ända in i själen. Det var precis som att själen ville detta. 

Vi valde att börja på en måndag så vi passade på att storhandla under söndagen. Det är en del planering men bara tanken av att få levern att må bra och jobba på 100% väger så mycket tyngre. 

Vad jag rekommenderar under dag 1-3 är att äta allt ni får äta och inte börja med strikta recepten riktigt än (jo självklart dem som hör morgonkuren till). Vi började med recepten direkt och det blir lite väl långrandigt då man äter så pass strikt under dag 4-8. Så ta ut svängarna och var kreativa under dag 1-3 (så länge ni håller er inom ramarna). Kikärtspajen är supergod! Men gör den i en låg pajform. 

Rensningen är påfrestande stundvis. Vi upplevde här hemma väldigt olika saker under olika dagar. Inledningsvis huvudvärk, trötthet, frossa, lätt illamående någon dag och upp och ner i sinnesstämningen. Men jag lovar er, det är sååå värt det. Man sätter igång grejer och släpper på gifter som lagrats under så många år så inte konstigt att kroppen reagerar som den gör. 

Hela kuren är helt briljant uträknad och Anthony William är så otroligt kompetent. Så läs och följ allt som händer i din fantastiska kropp. Är du läkare? Ja då har du din nya bibel framför dig. 

Dag 4-6 är blir man lite lätt galen på maten. Jag som normalt älskar sallad hade aldrig trott att det skulle bli så svårt att vara utan fett såsom olivolja, fetaost och oliver. Men håll ut. Har man tagit sig hit så är man redan halvvägs. 

Åh dadlar, herregud vad gott det är. Och att det är så nyttigt?! Det finns så många saker jag tar med mig från denna rensning. Kraften av ett äpple om dagen och några dadlar. 

Dag 7, jag säger bara potatis, älskade potatis. Jag har nog tagit dig för givet. Du har aldrig smakat så gott 🙌

Jag har alltid druckit ett stort glas citronvatten varje morgon sedan jag var 15 så det va härligt att fortsätta med den rutinen. Men se till att ha tid på morgonen. Citron-/limevatten är det första du dricker. Sen måste det få arbeta 30 min innan det är dags för sellerijuice, och 30 min efter den, godaste smoothien ever. 

Min man kände sig väldigt hungrig i slutet på rensningen men det gjorde inte jag. Man svälter sig absolut inte och det är inte tanken heller. Eat your greens! 

Just nu kör mina föräldrar denna rensningen och dem är på dag 9. Jag är så otroligt stolt över dem. Och dem är lika glada som vi att dem är klara och resultatet är helt otroligt 🍏🥒🥦🍋 Jag vill att dem ska leva länge så då är det läge att levern mår bra 😉

Jag är nu helt klar. Jag är glad, min kropp är glad och min själ är lycklig. Jag känner mig stolt och lätt, pigg och full av energi. 

Jag utmanar er att köra rensningen. Är ni på? Kanske har ni redan gjort den? Dela gärna isf med er av era erfarenheter nedan.

Tack Anthony William för all kunskap du delar med dig av och tack Livsenergi för att ni sprider hans verk här i Sverige! 💗

Ta hand om er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *