Full Moon blessings

Fullmoon blessings!!! ✨✨✨ Nu är det fullmåne igen, så underbart! 🌕 Visste ni att kraften i fullmånen kommer från dess förmåga att förstora och förstärka ditt nuvarande tillstånd. Nu är det därför så viktigt att du fokuserar din uppmärksamhet och energi på vad du vill skapa och de mål du vill nå. Släpp det som håller dig tillbaka. Så ta en kort stund och fråga dig själv, hur mår jag just nu? Behöver jag skifta min energi? Är du lite nedstämd eller känner att du har lite energi, då är det verkligen dags. Du kan göra detta med kristaller, eller varför inte ringa en glad vän. Eller så gör vi det nu tillsammans. Redo? Ok då kör vi! Mina 3 bästa steg för att höja mina vibes: 1) Sätt på en grym låt, en låt som gör dig galet glad. Dansa loss om du vill/kan💃 2) Ta 3 djupa andetag där du andas in 1, 2, 3, 4 och håller andan 5, 6, 7, 8 och sedan andas ut spänningar, stress och negativ energi😮 3) Fråga dig själv: ”Vad är jag glad för i mitt liv just NU?” 🤔😃 Hur mår du nu efter denna övning? 🤗 Om du har höjt din energi och befinner dig i ett härligt tillstånd så kan du börja jobba med 🌕 Nu är fullmånen i skorpionens tecken så det är dags att förlåta en person eller situation du är arg eller bitter på. Kom ihåg, energin håller dig tillbaka. Visualisera personen/situationen framför dig och placera den i en rosa ballong. Säg ”jag förlåter dig”. Välsigna ballongen med kärlek och släpp den sedan 🎈

Ta hand om er!!

Love and credit 📸 @georgie.mann.photos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *