Andligt budskap – vad är det?

Jag tänkte jag skulle berätta lite vad det innebär när jag ger andliga budskap med hjälp av orakelkorten 😍

Min övertygelse är att universum mer eller mindre konstant knackar oss på axeln för att uppmärksamma oss på sådant som vi bör bli uppmärksamma på. 

Många av oss känner inte av den här knackningen, dels på grund av att vi är upptagna eller helt enkelt för att vi är för bortkopplade från oss själva för att kunna känna/notera dessa subtila energier.

Mitt jobb är att hjälpa dig se och uppmärksamma det universum vet att du behöver titta på just nu, samt med mina mediala och intuitiva förmågor vägleda dig i hur du bäst kan gå tillväga för att ”ta hand” om den kunskapen ❤️ 

Budskapet kommer till mig via kortet och sedan förmedlar jag till dig det du behöver veta.

Ett budskap kostar 100 kr och du är när som helst välkommen att boka ett, vare sig det är av ren nyfikenhet, för att få en knuff framåt eller för att du helt enkelt känner att du vill få djupare insikt i ditt liv just nu ❤️

Frågor? Tveka inte att höra av dig till mig, så hjälper jag med glädje till att reda ut det du funderar på!

Kram// Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *