Äntligen! Jupiter går in i Väduren

Äntligen går Jupiter in i Väduren igen! Det är 12 år sedan Jupiter besökte stjärntecknet sist: juni 2010. Normalt stannar Jupiter i varje stjärntecken i cirka ett år. I år, precis som förra året, vandrar han mellan två stjärntecken. Den här gången mellan Fiskarna och Väduren.  

Så här ser Jupiters bana ut under 2022: 

  • Fram till 10/5 2022 är han i Fiskarnas stjärntecken 
  • Mellan 11/5–28/10 2022 är han i Vädurens stjärntecken 
  • Sedan backar han tillbaka till Fiskarnas stjärntecken mellan 29/10–20/12 2022  
  • Från den 21/12 2022 vandrar han tillbaka in i Väduren och stannar där till 16/5 2023 

Varför är Jupiter så viktig och varför är vi glada att han går in Vädurens stjärntecken?  

Jupiter är den stora lyckoplaneten och när han vandrar i ditt horoskop har du extra tur och lycka. Generellt kan vi säga att Jupiter stödjer oss var han än befinner sig i horoskopet, även om han är mer begränsad i vissa stjärntecken och i vissa är han i sin fulla kraft! 

Väduren är ett av de stjärntecken där Jupiter trivs mycket bra. Han kan hjälpa och stödja mänskligheten på både det kollektiva som personliga planet.  

Under Väduren kommer vi att uppleva stjärntecknets finare egenskaper: till exempel mod och att stå upp för de som är svagare. Väduren har en stark beskyddande instinkt. Vi blir också mer handlingskraftiga och drivna. Vi kommer alla, oavsett stjärntecken, att få hjälp från Jupiter. Han försöker föra oss på rätt väg i livet. 

Jupiter är viktig även för mänsklighetens utveckling. Han är faktiskt den som gör att vi utvecklas. När han är i stjärntecken där han inte kan stödja oss så mycket märks det tydligt i världen. Ta till exempel året 2020 när Jupiter befann sig i Stenbocken, den sämsta positionen för planeten. Vi kunde inte gå vidare, vi blev fast i tillvaron och mycket stod väldigt stilla. Vissa som hade Jupiter i ett område i sitt födelsehoroskop, hade det möjligtvis lite lättare än oss andra.  

En ny början 

Alla planeter har cykler som de följer. Varje gång Jupiter går in i ett nytt stjärntecken går vi både personligt och kollektivt in i en ny 12-månaders cykel och en ny början i våra liv.  

Nu när Jupiter går in i Väduren som är det första stjärntecknet i zodiaken är det oerhört signifikant. Vädurens stjärntecken indikerar alltid en ny början. Med Jupiter börjar vi kollektivt en ny 12-års cykel. Vi kan uppfatta det som en nystart i vårt liv vars effekt sträcker sig upp emot 12 år. 

Enkelt förklarat stödjer Universum oss i allt nytt vi vill starta i våra liv. För vissa stjärntecken är energierna starkare, speciellt för alla som är födda i Väduren eller har sin ascendent i Väduren. Ni går in i ert lyckoår med start 11 maj 2022.  

Jupiter jobbar med oss genom inspiration. Om du, efter Jupiter gått in i Vädurens stjärntecken, plötsligt får lust att börja måla akvarell eller gå en kurs i hur man bygger ett Attefallshus och känslan är väldigt positiv, kan du vara ganska säker på att det är Jupiter som försöker inspirera dig till något som kommer att vara bra för dig.  

Väduren står också för krig men han tar som sagt gärna på sig en mer beskyddande roll.   

Inom den äldsta babyloniska astrologin säger man att när Jupiter går in i Vädurens stjärntecken ordnar sig allt i vår värld. Vi får verkligen hålla tummarna att den profetian går i uppfyllelse! 

Om du vill lära dig mer om astrologin kring Jupiter i Väduren har jag skapat ett Webinar om just detta som släpps 2/5 2022. Kontakta mig för att veta mer. Mina kontaktuppgifter hittar du längst ner. 

Det går även bra att beställa personliga horoskop hos mig. Där kan du få reda mer om hur lyckoplaneten Jupiter kommer att påverka dig personligen. Skicka ett mejl eller meddelande på Messenger så får du veta mer om vilka tjänster jag erbjuder.  

Följ mig gärna på sociala medier. Varje måndag lägger jag ut ett veckohoroskop på min Youtube-kanal, missa inte det. 

Hemsida: sophiasastrologi.se 

Youtube: https://www.youtube.com/sophiasastrologi 

Instagram: @sophiasastrologi 

Facebook: https://www.facebook.com/sophiasastrologi/ 

Messenger: m.me/sophiasastrologi 

E-post: [email protected]   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *