Är det lägligt att prata överflöd i dessa tider?

Jag ser det så att ni vill ha böcker och verktyg för att få ut mer av livet och vårt jobb går ut på att leta fram möjliga alternativ. Ibland träffar vi rätt för en del, ibland träffar vi rätt för några andra – och det är precis så det ska vara. Varje person har sin väg in till sig själv, till sin källa, till sin rikedom och vårt syfte är att serva alla med de nycklar ni vill ha och behöver.  

Den inre rikedomen

Det där med en inre rikedom är häftigt tycker jag och det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser överflöd varje dag, ett överflöd i min upplevelse av livet. Jag vet inte riktigt när det kom till mig annat än att jag var vuxen, men idag är det mitt naturliga tillstånd.

Överflöd, välstånd – på engelska hör vi ofta ordet abundance – är alla begrepp som ofta förknippas med materialism, ytlighet och icke andlighet. Men vi i den här gruppen vet ju bättre. Att se LIVET med överflödets blick gör upplevelsen här på jorden än mer magisk.

Derek Rydall som har skrivit Periodens bok Attraktionslagen på djupet har de rätta orden för att den äkta betydelsen av attraktionslagen och alla principer runt omkring den ska sjunka in på riktigt. Det är därför vi har döpt den till ”på djupet”. Här kan vi inte fastna på en ytlig nivå. Derek låter oss se på välstånd med naturens lagar, inte de mänskliga sociala normer och regler vi omringas av dygnet runt. Och det är en skön känsla när allt faller på plats. Och det är vad vi behöver just nu – ingjuta känslan av självklarhet kring vad som är sant och vad vi har tillgång till. Tips! Kika på Pluserbjudandena om du vill boosta dig med ännu mer magnetism och dragningskraft =).

Idag blev jag väldigt påmind om just vår egen kraft när en av våra medlemmar delade med sig av sin personliga berättelse på instagram. Med tankens och viljans kraft har hon tagit sig från ett liv i ångest till lycka och glädje. Hur underbart är inte det!

Jag har fått äran att prata med Derek Rydall (som vanligt finns intervjun som video online). Den här herrn vet vad han pratar om. Och inte lever han en dans på rosor – det är ett som är säkert (ni som vet hur det är att förlora ett barn vet hur han mår just nu). Och det är det som gör honom så bra. Han lever sin lära.

Utmanande boktips, kristallägg och premiär!

Det här numret av medlemstidningen känns som ett riktigt bubblande vårnummer. Flera spännande boknyheter som utmanar kvinnan, mannen, pandemin och – så klart – vår hälsa. Vi har också en premiär att fira! Lär känna tarotläsaren Cosmic Element – en vis och vacker kvinna som ska bjuda oss på spännande insikter framöver. Och så har vi preppat butiken med flera kristallägg lagom till påsk!

Glöm inte att våren är en fin symbol för överflöd och välstånd. Hela livet spricker upp, exploderar till något vackert. Ta tillvara på det. Det är dags att bryta de mentala barriärerna som pandemin byggt upp och låta naturlagen om cirkulation och attraktion få spricka igenom och gjuta liv i vår sanna natur.

Varma hälsningar, Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *