”Vi går in i en mjukare energi”

Erika Törnqvist. Foto: Erin Stoll

Erika Törnqvist, eller Cosmic Element som ni kommer att lära känna henne som, är tarotläsare och Livsenergis nya kolumnist! Erika kommer att tolka tarotkorten för oss i en egen spalt i medlemstidningen framöver. Nedan hittar ni hennes allra senaste Tarotläsning för perioden 9/3 – 28/3.

I början av denna period kommer vi känna av ett skifte i både vår egen och den kollektiva energin. Många av oss kommer släppa något som under en period uppfattats som tungt och jobbigt, detta visar sig i kortet Tio i stavar.

Korten Drottning i stavar och Ess i bägare berättar att vi kommer att gå in i en mjukare energi där vi låter våra känslor avgöra hur mycket vi faktiskt klarar av och med detta öppna upp för vår intuition ännu mer. Jag får även in kreativitet som en viktig aspekt för många av oss och detta kan handla om att vi känner ett stort behov av att uttrycka oss kreativt under den här fasen.

När vi börjar följa vår intuition kommer även hjärtat att öppnas upp och vi får en närmare kontakt med våra egna och andras känslor. Vi kan även känna av mer harmoni och balans i våra relationer under den här perioden.

Kortet Världen talar om att allt är möjligt och att det är som en ny dörr som öppnas framför oss. Vi går in i en ny cykel och lämnar det gamla bakom oss. Här är det bara du som sätter begränsningarna – våga dröm stort.

Följ månens olika faser 

Du kan ta hjälp av månens faser för att själv komma i fas med energiskiftet som korten visar.

Den 13 mars infaller en nymåne i fiskarnas tecken, vilket passar bra för att så nya frön och sätta nya intentioner.

Den 28 mars har vi en fullmåne i vågens tecken och här kan vi släppa taget om saker som inte längre resonerar med oss.

Jag önskar dig en magisk period.

Cosmic Element

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *