Årets största superfullmåne!!

Fullmåne

Det är mycket i luften nu. Det påverkar hela omvärlden så det är inte konstigt om vi känner oss i tumult inombords också. Idag och de dagarna som just  har passerat har varit fulla av oroligheter. Vädret vet inte i vilken riktning det ska gå – kör vi vinter ett tag till eller ska vi gå mot vår nu? Stackars växter vet inte heller varken ut eller in. Månen är fullare än någonsin, ännu en superfullmåne. Två sådana på knappt en månad, och enligt mina källor är detta den största superfullmånen på hela 2019. Man kan ana att det rör upp i grytan.

Som jag nämnt är jag fascinerad av månen, speciellt fullmånen. Jag följer Yasmin Bolands nyhetsbrev och läser hennes bok, och eftersom varje fullmåne bär med sig något nytt och spännande delar jag det med er här lite nu och då.

Elizabeth Peru är en väldigt inspirerande källa till kosmiska energiskiften. Hon hälsar att den förändringen som pågår just nu sker i var och en av oss och förflyttar oss till en helt ny version av oss själva. Den är väldigt stark! Jag har känt av den något enormt. Här inombords härjar en stormvind och mitt huvud undrar när det ska mojna. Det är både härligt och tröttsamt på samma gång. Först trodde jag att det var en värre version PMS men det har jag uteslutit nu.

Om du upplever att ljuden runt omkring dig har blivit tydligare och kommit närmare inpå dig den senaste veckan så är det fullt naturligt menar Elizabeth. Vi befinner oss just nu som i en stor kosmiskt ljudkammare där vi kan höra vår egen andning, våra hjärtslag, våra fotsteg …. och vårt medvetande. Kanske känner du igen dig i ett stort behov av egentid, eller en stark vilja att ta kontakt med andra samtidigt som du behöver ta hand om den här energin som strömmar genom dig just nu. (Jag säger ja på allting.)

Denna fullmåne är i jungfruns tecken. Enligt astrologin har vi alla lite av en jungfru i oss. Yasmin säger att ”Jungfruar oroar sig för mycket.” Så fundera på var i kartan din jungfru befinner sig och ta en funderare på om du kanske oroar dig onödigt mycket just där. Jungfruns tecken handlar mycket om analys, så nu är ett bra tillfälle för att analysera hur vi mår och börja arbeta med våra rädslor. Börja med att hitta dem:

  • Vad är du riktigt rädd för?
  • Vad skapar osäkerhet i dig?

Fullmånen är också tiden då vi mår bra av att överlämna oss själva, kapitulera. När Yasmin pratar om att överlämna sig – ”surrender” – så är det att helt och hållet hänge sig åt och lita på det gudomliga/universum med hela sitt hjärta. Det är ingen lätt uppgift men en liten sekund åt gången är bättre än ingenting.

Glöm inte att fullmånens kraft sitter i ett par dagar innan och ett par dagar efter sin peak så meditera med den, arbeta med att förlåta, släppa taget och ge plats för nytt. Det är du värd =).

Moonsparks,

Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *