Astrologi: Sommaren 2024 färgas av transformation och frekvenshöjning

När Saturnus befinner sig i Fiskarna kommer under 2024 och 2025 sker en verklighetskontroll av din spiritualitet. Vad är sanning? Vad är illusion? Saturnus visar den yttre ”verkligheten” i ditt liv och vill göra din andlighet jordnära. Var beslutsam och ge inte upp för tillfälliga ”motgångar”.  

Din inre källa är det viktigaste du har. Genom den individuella holografiska spegelvärld vi lever i avgörs det yttre i ditt liv av din inre vibration. Genom bland annat den totala Solförmörkelsen 8/4 sker under 2024 en frekvenshöjning på Jorden. Håll ditt fokus för att följa denna naturliga kraft. Hög frekvens är kärlek, medkänsla och acceptans. Låg frekvens är rädsla, oro och projektioner på andra. Många mår dåligt i dessa tider och agerar utåt, men låt dig inte påverkas. Sätt gränser och håll ditt fokus på frekvenshöjning.

Jupiter går in i Tvillingarna 25/5 i år, vilket ger ny kommunikation och nya möjligheter att finna Enhet ur dualitet. Denna konstellation banar väg för människor att återfinna förmågor, såsom telepati . Ditt inre internet växer i styrka och genom att lita på din intuition kan du navigera in i den Nya Tiden, Vattumannens tidsålder.

Inför den kommande perioden finns det också anledning att berätta lite mer om Plejaderna. Plejaderna har stor betydelse för livet på Jorden eftersom de är våra galaktiska mödrar. De består av nio stjärnor – de sju systrarna och två föräldrar. Alla stjärnor har en longitud i zodiaken. De 12 astrologiska tecknen är alla konstellationer av stjärnor på himlen. De ger arketyper från stjärnorna till vår utveckling, exempelvis Väduren, Oxen, Tvillingarna osv.  

För cirka 200 000 år sedan fick Plejaderna tillsammans med Arkturianerna, våra fäder, i uppdrag att frösätta en mänsklig ras på Mu på jorden, nuvarande Hawaii. Därför har alla själar på Jorden med sig DNA från 22 stjärnraser och de två viktigaste är Plejaderna och Arkturus, våra föräldrar. 

Alla stjärnor har en longitud och denna ger stjärnans position – grad – i zodiaken. Plejadernas centrala stjärna heter Alcoyne och finns nu under 2024 vid 0 grader i Tvillingarnas tecken tillsammans med Sedna, inuiternas havsgudinna. Vår Sol passerar Plejaderna i zodiaken varje år kring 20/5 vilket i år är Annandag Pingst. I år passerar den även Sedna denna tid, vilket gör att både Plejaderna och Sedna aktiveras i vårt medvetande och vi kan få en än djupare kontakt med livet.  

Sommarsolståndet är en av årets starkaste energihändelser då vi firar Solen och Jordens fruktbarhet. I år är sommarsolståndet 20/6 och då går Solen in i Kräftan för ett nytt liv på Jorden – ett liv där känslor får finnas, kan levas ut och där vi kan vara i Kärlek och Medkänsla. På Midsommardagen 22/6 har vi en stark fullmåne på 1 grad i Stenbocken. Hela 2024 är en omstart, en start till nytt liv här på Jorden.  

Jorden är Vintergatans och Universums blågröna pärla och är skapat av flera själar från högre dimensioner. Vi har alla valt att födas här för att vara med i denna spännande tid av uppvaknande som sker nu.  

Ivar Kristoffersson
Soul Warrior Energy 


www.soulwarrior.se 
www.youtube.com/@ivarkristoffersson3282
patreon.com/soulwarriorenergy 

Den här texten publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 7 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *