Vilket kort väljer du?

Hej!

Det är dags för ”Vilket kort väljer du?”🤗🔮✨

Är du redo för ditt personliga budskap?

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>
>
>


🌟 Du som valt detta kort uppmanas att hitta balans, och det mellan dina och andras behov. Det är inte fel att fokusera på vad man själv behöver och vill ha, men ibland behöver man kompromissa och lyssna in lite, och det är just det du manas göra just nu. Om det är svårt, försök sätta dig in i deras situation, det kan ge dig en bättre förståelse för varför andra säger eller agerar som de gör.

🌟 Du som valt detta kort uppmanas att ta hand om dina känslor. Oavsett vad du går igenom just nu, om du blivit sårad eller något annat, är det viktigt att du tittar på och bearbetar det som händer i dig. Inget gott kommer ur att du försöker borsta av dig och rycka på axlarna – bortträngda känslor kommer ALLTID tillbaka i en eller annan form.

🌟 Du som valt detta kort uppmanas att våga släppa taget om det du vill ha och bli lite ”wild and crazy”. När du är ditt autentiska jag och har roligt i ett avslappnat mode kommer det du vill ha manifesteras så mycket fortare. Och du – håll avstånd till arroganta människor, den sortens attityd behöver du inte ha i ditt liv.

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl på [email protected] ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *