Budskap vecka 13

God morgon! Så kliver vi in i en ny vecka. Ett, nytt, fräscht, blankt blad att fylla ❤️

Universum känner så väl vibbarna på jorden – oron, rädslan, hopplösheten, ovissheten… Från pandemi till krig. När får vi andas ut? Eller är det just det som är läxan, att vi ska lära oss ”andas ut” i det som är?

Här kommer veckans budskap:

Om det är så att läget i världen dig att vackla, och tvivla på dina förmågor, din kapacitet och/eller ditt värde, är detta kort till dig. Kraftdjuret Räven vill försäkra dig om att du har allt det som krävs, oavsett på vilket område du känner dig osäker. Han kommer också för att säga att det är nya tider. Det som sker nu har inte hänt förut, och därför är det heller inte så konstigt att du tvekar. Men du har de förmågor och den styrka, för att inte säga den intelligens och den uthållighet som krävs! Svåra tider betyder upp till bevis, det är då vi testas för att se vad vi går för.

Så – lita på dig själv att du kan vara den bästa personen av dig själv i dessa föränderliga tider. Hänge dig inte åt vare sig rädsla eller hat. Det kommer bara tillbaka.

Och så en sista sak:
Oroar du dig för någonting? Är det någonting som gör att du inte kan leva livet fullt ut?

Om svaret är ”ja”, ställ dig då frågan om det finns någonting för att förbättra situationen. Om svaret på den frågan också är ”ja” – då uppmanar jag dig att skrida till handling. Om svaret däremot är ”nej” är det bästa du kan göra att sluta oroa dig.

Ta hand om dig ❤️

Du når mig via pm eller mejl [email protected] om du har några frågor eller vill boka vägledning. Jag erbjuder:
🔮 andlig vägledning i specifik frågeställning/problem/situation – 2 orakelkort för 200 kr.
🔮 fördjupande vägledning i specifik frågeställning/problem/situation – 4 kort som ger dig svar på livslärdom, svagheter och ev falluckor, starka sidor samt konkreta råd för att röra dig framåt. Pris 400 kr.
🔮 ja- eller nejsvar på en fråga med hjälp av pendeln samt kortare vägledning i frågan. Pris 200 kr.
🔮 drömtydning – vad har din dröm för budskap till dig? Pris 300 kr.
🔮 enkelt budskapskort där du får veta det universum tycker är prio för dig just nu. Pris 150 kr.

Kram//Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *