Budskap vecka 25

Hej från Cala d’Dor 🙂

Mår ni bra? Jag njuter av sol och värme … och det faktum att jag bestämt mig för att stanna här nere en extra vecka. Så tacksam för mitt jobb som gör det möjligt för mig att befinna mig var som helst.

Låt oss titta på kortet för midsommarveckan – Sköldmön! Hon uppmanar dig att planera och lägga upp en strategi innan du tar nästa steg och agerar.

Det behöver nödvändigtvis inte handla om att ”planera för att få någonting avklarat eller gjort”, utan planera för att få den vecka – eller sommar – som DU vill ha. Har man ingen strategi är det lätt att ingenting alls händer och det med missnöje, bitterhet och en känsla av förlorad tid som resultat.

Sköldmön – den kvinnliga krigarvikingen – stred bredvid sina jämlikar och stärktes genom samarbetet då de sida vid sida radade upp sina sköldar till försvar mot fienden.

Därför frågar jag hur DU i samarbete med dem du lever med kan göra för att skapa en så bra vecka som möjligt? Hur vill du att din midsommarhelg ska se ut? Eftersom ingen människa är en ö (ursäkta klyschan) så kan det kräva kompromisser, men det betyder inte att du ska ge avkall på sådant som du behöver för att må bra. Se även över dina gränser, det är lätt att tumma på dem när man är bland andra. Förutom ”planera och fokusera” är ledorden ”självrespekt”, ”ödmjukhet” och ”inlyssnande” (lyssna in dig själv såväl som andra). Tar du det till dig, är möjligheterna stora att du får den fina och harmoniska helg du önskar dig ❤️

Kram från magiska Mallorca! //S

2 thoughts on “Budskap vecka 25

  1. Ååh… Så klockrent för mig att jag började gråta! 😭 Precis just detta tampas jag med just nu… Tack för detta fina budskap & påminnelsen från ovan ❤️

    1. Cassandra – HM’s dotter väl? ❤️ Så glad att det gick till ditt hjärta. Tack. All lycka på din fortsatta väg 🙏🏼🦋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *