Budskap vecka 30

Budskap vecka 30:

Allt vi går igenom här på jorden, allt vi upplever och är med om, har en mening. Att den senaste tidens prövningar har gett lärdomar och insikter utöver det vanliga är ingen hemlighet. Tiden för att pröva våra ”nya vingar” och införliva allt vi lärt oss med hjälp av våra starkare, mer sannare jag, är snart här.

Men rädslan och oron då? Tänk om det blir en fjärde våg, tänk om det blir fler restriktioner och tänk om inte vaccinet hjälper mot mutationer av viruset?

Ja, tänk. Det kan du göra. Men du kan inte göra någonting åt det som EVENTUELLT sker i framtiden just nu. ”Att oroa sig för morgondagen förstör dagens frid” eller liknande lyder ett ordspråk. Det är ganska bra att ha i bakhuvudet när tankarna börjar mala 🤯

Vi befinner oss mitt i sommaren och för många av oss innebär det en möjlighet att landa och reflektera över det som varit. Över allt som hänt, hur vi har hanterat det, hur det har förändrat oss och hur vi vill gå vidare.

Med lördagens fullmåne i backspegeln är den här veckan den perfekta tidpunkten att släppa allt gammalt som inte gagnar dig, och gå vidare med lätta steg. Ta med dig dina nya insikter och visdomar och ta ett kliv eller två mot framtiden 🌝

Men du – gör det med eftertänksamhet, och hasta inte. Låt denna vecka bli en vecka av eftertanke och planering. Ta som sagt hänsyn till allt du lärt dig, allt som kommit till dig och allt som är DU. För visst har det kommit upp tankar på HUR DU VERKLIGEN VILL LEVA? Ja, trodde nog det.

Börja i det lilla, så ska du se att du, snabbare än du tror, upplever stora förändringar i livet. Snart ser du den där porten du ska gå igenom. Som ur en dimma kommer den att materialiseras framför dig ✨

Så oroa dig inte för om du inte vet exakt vad du vill eller i vilken riktning du vill/ska gå. Börja med ett steg framåt. Börja idag. Och fortsätt imorgon – i riktning mot det som får dig att känna dig levande.

För du vet ju, att om du ångrar dig, där på vägen mot ditt nya liv och ditt sanna, starkare jag, så kan du ju alltid gå tillbaka till ditt gamla liv, in i dimmorna där massorna lever och verkar, de flesta i blindo. Inte så lockande va?

Men det är du som bestämmer. Valet är ditt. Det har det alltid varit och kommer alltid att vara 💜

•••
Önskar du personligt budskap/vägledning är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via mejl, [email protected] eller via mitt IG-konto @sofia_the_intuitive 💜 Ett kort med kortare intuitivt budskap 100 kr. Djupare vägledning (3–4 kort, nutid + framtid) 350 kr. Pendelsvar (ja/nej) + kortare intuitivt budskap 50 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *