Kortet som oftast kommer upp

You are not for everyone

Detta är ett så viktigt kort. Så viktigt att jag inte kan betona det tillräckligt starkt eller påpeka det tillräckligt ofta. Det är ett kort som ofta kommer upp när jag har readings för klienter.

You are not för everyone. Du är inte till för alla.

Nej. Först och främst är du till för din egen skull. För det andra är du till för din närmaste familj. Sedan då? Vem eller vilka finns du där för trots att du egentligen inte vill eller orkar? Och varför? På grund av pliktkänsla, en omtänksam natur eller för att människor helt enkelt räknar med dig?

Är du den som sträcker ut lillfingret till folk och ofta får hela armen avhuggen? Tar andra dig för given, utnyttjar din välvilja, tänjer lite på dina gränser eller dränerar de dig på energi så att du inte orkar finnas till för dem som du VERKLIGEN bryr dig om och vill hjälpa?

Det här kortet uppmanar dig att tänka över ditt beteende och mönster – och att göra de förändringar som är nödvändiga för att du ska må bra, känna att du har makten över din egen tid, liv och energi.

Vilka vill du hjälpa? Hjälp dem!
Vilka vill du faktiskt inte hjälpa? Jobba på att säga ett vänligt men bestämt nej. Måna om dina gränser och din energi. Det är det viktigaste du har.

Jag jobbar på detta varje dag. Det är ett ett hårt jobb, för ibland verkar det som om människor varken hör eller förstår vad man säger. Eller så bryr de sig inte. Vad vet jag. Kanske har de ”bulldozerbeteendet” i generna och går inte att nå fram till hur tydlig man än är. Så kan det vara. Det enda att göra då är att fortsätta sätta ner foten på ett ”vänligt men VÄLDIGT bestämt” sätt. Igen och igen och igen. För kortet kommer inte sluta dyka upp innan man lärt sig det på riktigt.

Universum är bestämd och envis, låter oss inte fuska eller komma undan de läxor vi blivit givna.

Hur tänker du kring gränser? Blir du ofta överkörd trots att du är tydlig med vad du vill och tycker? Hur hanterar du det?

Kommentera gärna! <3

/Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *