Dags för en inre vårstädning! Och ta reda på vad som gömmer sig i det omedvetna…

Vad är det för märklig tid vi lever i. Ett år med pandemin inpå husknuten sätter säkerligen sina spår. Men inte nog med det, just nu verkar det som att vi är inne i en mörk tunnel, och jag tror inte det bara är Coronas fel. Det är många energier som härjar.

Om jag ska beskriva känslan jag har – för mig själv personligen, men framför allt hur jag upplever världen och samhället sedan början av 2021 – så är det lite som att hoppa twist i geggamoja. Alltså ganska mörkt och trögt, vi trevar oss framåt, är lite osäkra på var vi ska sätta våra fötter för att inte trampa fel, vi vill längta och hoppas på något men vågar inte riktigt, vi är försiktiga med våra planer och klappar oss själva på axeln om vi är duktiga på att vara flexibla – en egenskap som är ovärderlig i dessa tider. Det är jobbigt! Samtidigt känner jag att ljusningen är SÅ NÄRA! Även om vi nog kommer vara kvar i den här trögheten ända tills mörkret verkligen har släppt. Så håll ut!

Efterlängtad bok

Jag vill presentera ett hjälpmedel till er som från den dag ni öppnar boken kan göra livet lättare: Emotionskoden av Bradley Nelson. Många av våra medlemsböcker är praktiskt lagda, men den här är innehåller en hel verktygslåda med energihealingsmetoder för att bli av med gammalt bagage och dolda emotioner som gör livet tyngre för oss än det behöver vara.

Jag tror de flesta av oss inom bokklubben håller med om att känslor, emotioner kan stanna kvar i kroppen. Frågan är om vi är medvetna om i vilken utsträckning de kan påverka oss i livet. Det blir väldigt tydligt i Emotionskoden, dels rent teoretiskt men även från alla fascinerande exempel ur verkliga livet. En upplevelse som har skapat en jobbig emotion kan göra oss väldigt sjuka i värsta fall. Det som är bra är att vi kan bli av med dessa instänga emotioner, och med Bradleys steg-för-steg metod kan vi komma långt på egen hand. Allt du behöver kunna finns i den här boken.

Låter jag lyrisk? Ja, kanske det. Men jag är lite lyrisk! Jag har nämligen gått till flera terapeuter under årens lopp som har använt sig av dessa olika tester (som vi kan få lära oss nu) för att komma åt mitt omedvetna (eller undermedvetna om du föredrar) och ta reda på saker om min kropp. Det har då handlat om ämnen jag ska hålla mig borta ifrån, behöver mer av osv. Men den här boken handlar om att rensa kroppen från dolt bagage – det är nytt för mig. Och att vi kan göra det helt själva känns så häftigt! Jag hoppas så att jag kan rensa min hund från instängda emotioner som jag tror att hon bär på och som påverkar både henne själv och alla omkring henne. Tänk om det är möjligt… Oavsett så kommer jag ha mycket glädje av den här boken, och hoppas att ni kommer ha det också.

Vi har en massa annat spännande i den här tidningen. Bland annat har vi två härliga böcker om energier till riktigt förmånliga pluspriser, även en pendel som kan vara bra att ha till hands när du praktiserar Emotionskoden (sid 9). Redaktionen har också satt ihop ett inspirerande uppslag med chakratema – tvålar, sprayer och kristaller (se sid 16-17). Om det kliar i de gröna fingrarna kan du bläddra fram till sid 22 där du hittar nyheter inom odling.

Vi hoppas att vi lyckas inspirera dig även denna gång – nr 6 av årets 16 nummer.

Ha nu en underbar och glad påsk! Låt oss hoppas att den bjuder på lite vårkänslor och fågelkvitter.

Hoppfulla hälsningar,

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *