Naturligt smärtfri – ”värk”ligen?

Hörni, det är april!!

Påskens, hönsens, växternas och häxornas månad. Nu börjar alla djur och växter vakna till liv igen, så gör er beredda, se till att du är i rätt frekvens för att njuta fullt ut och insup den friska energin omkring dig!
Själv har jag reflekterat över värk och smärta en stund. Inte den mest upplyftande aktiviteten kan jag medge, men intressant. Det är ganska fascinerande när man tänker på att precis varenda människa har sin egen, individuella relation till smärta – hur den känns och hur man hanterar den. Något annat som slog mig: Smärtan bärs dold för omvärlden. Eftersom det inte är någonting fysiskt vi kan se och ta på så går många och bär på värk och smärta utan att vi vet om det. När jag tänker på det blir jag lite mer ödmjuk inför alla medmänniskor. Det är så mycket vi inte vet om varandra trots att vi lever sida vid sida och kanske ses varje dag.
En sak är säker – livet ger oss alla en dos av värk och smärta. Somliga upplever den då och då, andra varje dag, men ingen kommer undan den helt. Det är ingenting som är trevligt och vi vill gärna fly den illa kvickt.
Periodens Bok Naturlig smärtlindring visar oss hur vi kan hantera och bli av med smärta på ett mycket bättre och naturligt sätt än att vända oss till första bästa kemiska värktablett. Metodiskt och inspirerande går författarna Dr Yann Rougier och Marie Borrel igenom vad smärta är, vad som händer i kroppen när smärta uppstår, och vad som dämpar den. Det finns rena livsmedel som är smärtlindrande, våra kroppar har egna verktyg och tekniker för att dämpa smärta, och det finns en mängd beprövade och effektiva naturliga huskurer. Den här välillustrerade fina boken är en oumbärlig guide till ett liv utan smärta och mindre gifter från värktabletter i kroppen.
Samhället generellt har ett lättvindigt förhållande till värktabletter, men jag vet att många av er – kära medlemmar – har full koll på deras negativa effekter. Hur vet jag det? Jo, för att en av de absolut mest populära författarna i Livsenergi bokklubb – Dr Steven Gundry – pratar om detta i sin bok Växtparadoxen. När man förstår vilken skada de kan göra vill man inget hellre än att hitta alternativ. Naturlig Smärtlindring bjuder på en hel rad sådana, och specificerar även kurer för de olika sorters smärtor som vi alla stöter på i livet – både de som kommer och går och de som kroniskt består.
Vill du komplettera ditt naturliga apotek och kanske odla medicinalväxter själv har du just nu ett toppenpris på Odlarens handbok om medicinalväxter i kombination med Periodens Bok. Likaså kan du förnya din verktygslåda med en fin chakrapendel. Jag vill också personligen rekommendera 5-års dagboken som du får till ett suveränt pluspris just nu. Jag har använt den i flera år och det är så roligt att följa sig själv år ut och år in, dag för dag. Ens minnen bidrar verkligen till den personliga utvecklingen!

Glad påsk och lyckliga vårhälsningar

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *