Ditt personliga universum väntar på dig

Människan är allt bra underlig. Och magisk. En så komplex varelse att vi själva inte förstår till vilken utsträckning vi har förmågor. Ett som är säkert är att det finns mycket kvar att forska om, både vad gäller kroppen och medvetandet. Vi är också ganska övertygade om att vi kan väldigt mycket mer än vad vi tror och ser. Joe Dispenza, som vi har gett ut böcker av, har banbrytande forskning om det och nu får vi även spännande perspektiv av Peter Smith. I periodens bok Kvantmedvetandet hjälper han oss att se det nära sambandet mellan vetenskap och andlighet och beskriver hur kvantfysiken sammanflätas med vårt medvetande.

Peter har gått som lärling och lärare hand i hand med Michael Newton, den mycket uppskattade hypnoterapeuten och specialisten på regressionsresor till före detta liv (LBL). I boken får vi följa med på resor som bland annat visar oss att det är möjligt att separera medvetandet från kroppen. Om det är så, vad kan vi göra då? Vad sägs om att möta din själ? Ett annat exempel är att besöka våra inre verkligheter – ja, precis, flera verkligheter parallellt med detta. Som Peter säger ”Vi är andliga varelser som får vara med om mänskliga erfarenheter här på jorden.” Strukturerat och fängslande bygger han upp kunskapen om vårt medvetande och för oss allt närmare insikten om att ”vi är en del av allt, en del av universum”.

Vi har ju några av Michael Newtons böcker inom Livsenergi, och nu kan du köpa två av dem till ett pluspaket för 89 kronor. Passa även på att ta en snabbkurs i kvantfysik (på 30 sek), också för endast 89 kronor. Vi har även hittat ett väldigt fint smycke, en berlock med livets träd med en fin månsten till ännu ett fint pluspris.

Som första nummer på det nya året innehåller tidningen massvis med boknyheter! Frossa i böcker för hälsa, välmående, mat och träning. På den andliga sidan vill jag lyfta fram två specialer:

  1. Böckerna om Mästerkatten är några av våra absoluta bästsäljare. Medlemmar hör av sig till oss och berättar hur fantastiska de är. Och vi har hört rykten att det kommer fler böcker av denna häftiga katt.
  2. Vi har startat ett samarbete med Ann-Sophie Fabrizi, grundare till Bohemianroyalties.se. Hon berättar för oss om kristallernas egenskaper och ger tips och råd om hur vi ska använda dem. I tidningen kan du läsa om hur du kan använda kristaller för en positiv nystart på året!

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och välkomnar det med spänning, nyfikenhet och upprymdhet!

 

Varma hälsningar,

Alexandra Jerselius