Tillfället gavs och jag hoppade – ut i det okända

Varför inte börja året med något stort. EN BLOGG! Jag har gått i ett år och värkt fram tankar, idéer och planer för innehåll, utseende, medbloggare och allt möjligt för att göra en så bra blogg som möjligt, men ibland blir planeringsarbetet onödigt stort, och när det händer tänker jag att det är bättre att bara göra det!

Det finns många anledningar till att jag så gärna vill att Livsenergi ska ha en blogg. Vi är ute på en mycket viktig upptäcktsfärd – att hitta fler människor som vi, som vill utforska sig själva, sitt inre och leva livet på bästa möjliga sätt. Som vill något mer än att äta mer hälsosamt. Kanske snarare förstå sig själv på djupet. Eller åtminstone börja, försöka. Vi skönjer ett stort intresse för detta där ute. En del har redan kommit en bra bit på vägen, andra har börjat nosa lite nyfiket. Oavsett var du står hoppas vi att du ska finna något av intresse här hos oss.

Vi vet att den här världen ännu är ganska liten. Det är inte helt lätt att hitta forum där man kan inspireras, lära sig och få nya perspektiv på det spännande och mystiska som är livet i sin yttersta form. Och alla har vi vår egen väg inåt, inspirerade av något speciellt på rätt plats i rätt tid. Därför är detta tänkt att vara ett forum där man får möjlighet att träffa flera bloggare som delar med sig av sin specialitet, det kan vara tankens kraft, attraktionslagen, healing, änglar, astrologi, kristaller, magi, hypnoterapi, tarot och annat spännande.

Inom kort kommer vi att presentera fler bloggare. Jag kommer själv att blogga och dela med mig av mitt liv som klubbansvarig, förläggare för de böcker vi ger ut och hur jag väver in min egen ständiga, personliga och själsliga resa i mitt liv – i med- och motgång. Det gemensamma för oss alla som skriver här är att skapa en större förståelse för livets innebörd och hur vi själva har makten att påverka det i den riktning vi önskar.

Livsenergi är en gammal bokklubb som numera ägs och drivs av en liten familj. Vi som jobbar här är passionerat intresserade av livet och hälsan i en enda stor helhet och vill sprida en djup kunskap om välmående till sinne, kropp och själ.

God fortsättning på 2019!

Varma hälsningar,
Alexandra Jerselius

3 thoughts on “Tillfället gavs och jag hoppade – ut i det okända

  1. Vad du är härlig Alexandra. Älskar ert förlag där ni kommer ut med så fantastiskt inspirerande och givande litteratur. Tack för energin. Kent Gunnarsson

  2. Så glad att läsa om det , det här ett ämne nära mitt hjärta . Har själv läst , provat på olicka saker det är rätt så nytt för mig men jag finner det väldigt interesant . Det är nåt jag skulle vilja göra också .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *