Perspektiv på (jul)stämning

Nu är det jul igen. Julledighet, julmat, julfester, glada miner, nöjda barn, slappa, sköna mellandagar och ett sprakande nyår, tjo och tjim. Är det så det är? Ja, om det är så vi vill ha det så kan vi skapa det! Vi väljer ju själva. Men det är lätt att haka på den vanliga, ganska hetsiga dansen som inspirerar och bjuder upp till en massa goda, roliga och spännande saker och då blir livet inför jul ganska stressigt. För att inte hamna där och kidnappas av impulser som jag innerst inne vill avstå ifrån, började jag formulera min intention för den kommande julen redan i november. Jag hoppas att den ska hjälpa mig att göra kloka val och leda mig till den mysiga julen jag önskar, med fokus på gemenskap och glädje. Hur vill du ha din jul? Vad är viktigt för dig?

Nu är inne i vinterperioden. Mörkret och kylan göra att vi gärna stänger in oss i våra hem och kurar. Det kan vara en ganska ensam tid för många. Men vi är egentligen aldrig ensamma. Om vi vågar öppna upp för det okända så märker vi att det finns mycket outforskat omkring oss som kan hjälpa oss i livet på olika sätt. Det är en av de saker vi på Livsenergi vill förmedla med de böcker vi ger ut.

Den här perioden presenterar vi en ny änglabok av en för Sverige ny författare, Jenny Smedley. Hon har skrivit inte mindre än 28 böcker på ämnet änglar, själen och tidigare liv samt djurens helande och vägledande kraft, och allt grundar sig i verkliga upplevelser och lärdom genom hennes eget liv livet. Periodens bok heter Vardagsänglar och vi har gjort den extra gyllene och vacker för att du ska vilja öppna den ofta och påminnas om änglarnas fullkomligt villkorslösa kärlek och ständiga närvaro i ditt liv. Det är en härlig bok där vi får se änglarna med nya ögon, läsa om människors änglaupplevelser och praktiska råd om hur vi kan komma i kontakt med och bibehålla relationen med änglarna. Jenny berättar också om de olika änglarna, såsom vardagsänglarna, själsänglarna, och ärkeänglarna som hon kallar för Den rätta vägens änglar. Inte nog med det, hon avkodar änglarnas färg- och kristallkoder för oss så att vi kan komma de närmare med små medel.

Vardagsänglar är en väldigt stämningsfull bok att njuta av i vinter.

På tal om kristaller så har det just kommit ut en ny fin kristallbok! Den här perioden erbjuder vi de bästa, stöttande och tankeväckande kalendrarna 2019, så passa på att förse och förbered dig inför nya året. Pluserbjudandet ”Jag skapar mitt liv” är kanske ditt verktyg för att uppfylla nyårslöftena? Och så kan vi tipsa om att förenkla alla decembers middagar med annorlunda och läckra recept ur Smulpajer, även den ett pluserbjudande. Passande till periodens bok får du också möjlighet att köpa ett änglahänge i rosenkvarts till ett fint pris.

Vi önskar dig en riktigt fin december, glädjefylld jul och en god start på det nya året!

Varma vintersprakande hälsningar,

Alexandra Jerselius & teamet på Livsenergi