Emotionskoden: Gratis Masterclass med Bradley Nelson!

Dr Bradley Nelson är en av USA:s mest eftertraktade experter inom bioenergetisk medicin och energipsykologi. Med över 20 års praktisk erfarenhet inom området utvecklade han Emotionskoden, en metod som hjälper människor över hela världen att bli sina egna healers. Nu har du också chansen att ta del av Bradleys Masterclass – den erbjuds helt gratis i samarbete med Younity Sverige.

De flesta av oss går och bär på emotionellt bagage eller rester från fysiska, mentala eller emotionella trauman och Dr. Bradley Nelson är övertygad om att dessa instängda emotioner är orsaken till de flesta – både psykiska och fysiska – problem som vi har i våra kroppar.

Men vi kan alla vidta nödvändiga åtgärder för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Du behöver inte vara läkare för att göra detta! I denna unika masterclass visar Dr. Bradley Nelson hur enkelt det är att frigöra oönskade negativa energier och återställa din balans och ditt välmående.

“Instängda emotioner är orsaken till 90 procent av problemen i din kropp. Alla kan lära sig att få svar från sin kropp, och vi kan alla vidta nödvändiga åtgärder för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Du behöver inte vara läkare för att göra detta, du behöver bara vara redo att plugga.”

I Emotionskoden får du lära dig:

– varför emotionella tillstånd är ärftliga och varför du sannolikt ärver stress, ångest och depression från dina förfäder

– en enkel teknik som hjälper dig att göra ett slut på lidandet genom att snabbt avlägsna emotionella blockeringar som orsakar problem i ditt liv

– hur gamla emotioner kan fastna i din kropp och orsaka energiblockeringar i din kropp och i ditt liv

– hur du manifesterar god hälsa, vitalitet och överflöd inom alla områden i ditt liv

– hur du använder muskeltestet för att på ett ögonblick avgöra platsen och en beskrivning av känslan som orsakar problem i din kropp

Bra att veta:

Emotionskoden levereras direkt hem till din dator, mobil eller surfplatta på en dag och en tid som passar just dig. När du väl valt tid för att ta del av din masterclass – se till att hålla kalendern fri under denna halvtimme-timme. Om du missar din tid så kan du enkelt gå in och registrera dig för en ny tid igen. Masterclassen kommer att vara tillgänglig till den 22/5. Kursen är på engelska men allt material textas med svenska undertexter.

Viktigt: För att undgå eventuellt teknikstrul så är det säkrast att du tittar på masterclassen på en dator framför en mobil eller surfplatta. Säkra dig om att andra eventuella program på din dator är avstängda så att det inte är något annat som kan störa din internetuppkoppling. Bäst resultat får du med webbläsaren Google Chrome.

Du registrerar dig HÄR.

Vill du dyka ner ytterligare i denna unika metod så kan du ta en titt på Bradley Nelsons bok Emotionskoden HÄR.

Du kan även ta del av en längre författarintervju HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *