”Vad drömmer du om just nu?”

Tarotläsning för 10/5 – 29/5

Vi går nu in i en period som rent energimässigt kommer att vara fokuserad kring vårt inre mer än det yttre. Vi har Nio i bägare, även känt som ”önskekortet” på vår första position. Detta kort representerar inre vishet, harmoni och lugn men pekar även på att det är en bra tid för just drömmar, önskningar, manifestation och visualisering, så unna dig att gå in i dig själv och känna efter vad det är du verkligen vill ha.

Vad drömmer du om just nu?

Vi har även med oss arketypen Drottning i bägare under denna period som representerar ett möte mellan elementen vatten + vatten. Hon vill påminna oss om att gå ännu djupare in i oss själva, mjukna och släppa tankarna för en stund, våga lyssna på vår inre röst som vi så lätt glömmer bort mitt bland allt brus i vardagen. Låt din intuition ta mer plats och låt den styra dig i rätt riktning även fast det kan kännas lite främmande och ovant. Ha tillit till att du kommer hamna där det är menat att du skall landa precis just nu.

Kortet Kejsaren stödjer oss i att våga agera med kraft och inte flyga iväg åt alla håll och kanter, utan hänge oss åt vår inre resa. För vissa kan kejsarens närvaro kännas som en trygghet medan det för andra kan kännas som en uppmanande energi, helst om vi inte unnat oss att gå in i vårt inre på ett tag. Det kan medföra en viss rädsla eller oro för vad som skall komma upp när vi börjar titta på det dolda. Var inte rädd, allt pekar på att det är just detta du faktiskt ska fokusera på just nu. Och glöm inte, du har all support du behöver!

Vi har även en fullmåne i Skorpionens tecken (transformation, död, återfödelse) den 16/5 som handlar om att släppa taget om sådant som inte längre tjänar dig när det kommer till känslor, mönster och relationer. Finns det något mönster här som du är villig att släppa? Ta i sådana fall tillfället i akt och jobba med fullmånens kraft.

Jag önskar dig en magisk period!

Cosmic Element

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 7 2022.

Vill du läsa mer från Erika? HÄR hittar du hennes tarotläggning från förra perioden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *