En hälsning från redaktionen

Livsenergi bokklubb har växt till nästan 15,000 medlemmar, som alla – precis som du och vi – brinner för inre utveckling och att ta hand om sitt sinne, sin kropp och sin själ. Det är nästan en 100%-ig ökning sedan vi tog över från tidigare ägare för sju år sedan! Det är ett kvitto på att många tycker det är viktigt att jobba med sin inre resa och att fler hittar till oss. Vi är otroligt glada för det!

Det är ni som gör det möjligt för oss att ge ut de böcker vi gör. Vi ser det som ett samarbete förlag och medlemmar emellan. Utan er hade inte Sverige haft den breda samlingen andliga böcker som nu finns, med minst 16 nya böcker per år.

Vi som jobbar med Livsenergi har sedan 1 juni 2016 fokuserat på att bibehålla den fina energin och inriktningen som klubben har samtidigt som vi har velat utveckla den för att ge er medlemmar precis det som ni önskar. Som en del av den resan skickade vi ut en undersökning till er via mail för några veckor sedan och fick in mängder med svar på vad ni tycker om med klubben, önskemål på utvecklingar samt tips på allt från böcker, produkter och tjänster som ni vill se i butiken framöver. Tack vare alla era fina svar kan vi nu prioritera utvecklingen smart och komma vidare!

Tusen tack för ert engagemang! Här kommer en kort sammanfattning från undersökningen.

Mest uppskattade medlemsförmånerna

1. Tillgång till nya böcker före någon annan

2. One stop shop – allt inom sinne, kropp och själ på samma ställe

3. Förmånliga medlemspriser

Önskelista

1. Bonusprogram och gåvor till lojala medlemmar

2. Tillgång till ett andligt kalendarium för kommande events

3. Boksamtal och författarträffar

Vi lovar att berätta för er vad som händer i nästa steg!

Den närmaste tiden har vi även extra fokus på en annan del av vår vision – att vara inkluderande och nå ut till så många som möjligt med inspiration och verktyg för att fler ska våga sig ut på en inre resa. Det betyder att vi öppnar upp livsenergi.se för alla och för första gången kan man nu handla i butiken utan att vara medlem i klubben. Självklart får man inte alla fördelar då med klubbpriser, rea, gratis tidning och andra medlemsförmåner, men eftersom så få av våra böcker går att få tag på i den vanliga bokhandeln känner vi ett ansvar att tillgängliggöra och välkomna alla som vill åt våra böcker under de former vi har möjlighet att göra. Som medlem märker du detta främst genom att hemsidan ser lite annorlunda ut när du handlar, men den fungerar precis som vanligt. Kom bara ihåg att klubbpris är det som gäller för dig!

Vi hoppas att du omfamnar denna utveckling av bokklubb, förlag och bokhandel tillsammans med oss och fortsätter din resa mot visionen – att leva livet fullt ut och hjälpa fler att hitta sin livsenergi. Tack för att du är här!

Varma hälsningar, Alexandra & Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *