Medial läkning-shots för visdom och intuition

I sin senaste bok om hjärnhälsa delar Anthony William med sig av något han kallar för hjärnshotterapi. Dessa speciellt utformade shots har förmågan att återställa och koppla om hjärnan, att chocka den till att släppa gamla mönster, samtidigt som de minskar belastningen av utlösande faktorer. Just det här receptet är extra stabiliserande för visdom och intuition, två bra vänner att ha med sig på sin resa mot uppvaknande. Hoppas det smakar!

Vår hjärna och kropp reagerar snabbt på läkande preparat som intas i flytande form, det som Anthony William i sin bok kallar en ”shot”. Hjärnshots är skapade för att vara mycket absorberbara i munnen så att de värdefulla läkande komponenterna snabbt når upp till hjärnan.

Det här receptet är ett användbart verktyg när: du försöker förbättra din intuition, du vill få ut så mycket som möjligt av din meditation, du försöker bygga upp kraften i din mediala förmåga, du försöker förbättra synen i det tredje ögat, för att se vad andra inte kan se, du söker svar som gäller dig och människorna du har omkring dig och mycket mer!

RECEPT
1 till 2 shots

1 matsked färska eller tinade frysta vilda blåbär eller 1 tesked ren juice av vilda blåbär eller 1 tesked rent pulver av vilda blåbär
0,6 dl färska eller tinade frysta björnbär
0,6 dl hårt packad färsk salvia
0,6 dl hårt packad färsk oregano
0,6 dl hårt packat vetegräs (eller 2 teskedar tinad fryst vetegräsjuice)
1,2 dl hackad rå gul squash
¼ tesked spirulina

SÅ HÄR GÖR DU
Kör vilda blåbär, björnbär, salvia, oregano, vetegräs och gul squash genom en juicemaskin i den ordning som anges i receptet. Om du använder juice eller pulver av vilda blåbär eller tinad vetegräsjuice sparar du det till nästa steg. Strö över eller rör i spirulinan. Rör ned juicen eller pulvret av vilda blåbär. Rör ned den tinade vetegräsjuicen om du använder sådan. Häll upp i ett glas och servera.

Den här informationen är hämtad ur boken Hjärnhälsa av Anthony William. Du hittar boken HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *