Ett första tecken på änglarnas kraft

Det är tidig morgon, egentligen fortfarande natt. Himlen börjar färgas orange-rosa. Jag har legat vaken länge och funderat på livets utmaningar och listat ”att göra” i mitt huvud. Till slut inser jag att jag måste kapitulera och be om hjälp för att komma ut ur min tankesnurra och somna om. Nära till hands ligger änglarna. Jag har aldrig bett dem om hjälp förut men med samtalet med Kyle Gray på näthinnan tänker jag: ”jag överlämnar mig nu åt universum att visa mig om även jag kan få hjälp av änglarna, med positiv inställning väntar jag på ett tydligt svar”. Jag har ju fått lära mig att änglarna hjälper oss bara om de blir tillfrågade och för att jag ska förstå om de hör mig ber jag om ett tydligt svar.

Jag vänder och vrider mig en lång stund till och vägrar att titta på klockan för att öka på stressen. Till slut tar nyfikenheten över. Klockan visar 04.44. Jag ler sömnigt men brett, för det här är det tydligaste tecknet jag kan få från änglarna denna tid på dygnet då allting sover. Siffran 4 har varit mitt favoritnummer i hela mitt liv. Jag resonerar fram och tillbaka, är detta ett tecken eller en ren slump? Och så inser jag att sanningen ligger hos mig, jag kan välja. Vill jag tro det så är det ett tecken. Jag väljer att tro. Det känns mer spännande och upplyftande än att tvivla.

Änglarnas kraft av Kyle Gray, Livsenergis aktuella huvudbok, handlar just om detta. Kyle ger oss tydliga verktyg för hur vi kan få guidning och hjälp av änglarna. Hans väldigt naturliga änglakontakt som han haft sedan livets början är okomplicerad och rättfram vilket gör att han på ett väldigt lättsamt sätt inspirerar sina läsare och sänker tröskeln in till änglarnas värld. Och inte nog med praktiska tips, vi får också en lång och beskrivande lista på änglar så att vi vet vilken ängel som är bäst att vända sig till i olika ärenden. Den här boken ger en kick till både den änglafrälste och till den med ett öppet sinne, nyfiken att utforska en ny värld. Som Kyle säger ”Vi måste lära oss att be om hjälp i livet”.

Vi har letat fram en rad andra änglaböcker och produkter till detta nummer liksom boknyheter för både andlig och personlig utveckling. Hoppas att det bidrar till en riktig vårboost. Kanske har du som jag svårt att sova i vårsolen? Missa inte sömnspecialen på sid 20!

Möt sommaren pigg och inspirerad!

Varma hälsningar,
Alexandra