Ett liv i berg-och-dalbana

Och så kom pandemins höstsmäll! De senaste tre veckorna har vi gasat och bromsat, åkt snabbt utför och sakta uppför. Viruset kryper allt närmare inpå från alla håll och kanter. Och hur ska det nu bli till jul?! Vi kan konstatera att vi umgås med ovissheten varje dag. Ganska lärorikt men oj så energikrävande. Håller ni med?

Man kan undra om – eller ana att – Medkänslans Ande, som berättar för Anthony William vad han ska skriva om, hade koll på att den här pandemin var på gång. Lägligt nog är hans absolut mest omfattande bok någonsin klar på svenska precis nu till jul – och den handlar just om hur vi håller oss motståndskraftiga och friska genom livet.

Boken Läk med detox är ingen vanlig detox-bok, det har ni nog redan anat. På bokens cirka 600 sidor lämnar han ingen fråga obesvarad på ämnet, och det finns program och alternativ så att alla kan hitta sin modell. Det enda som är viktigt för Anthony är att 1. vi alla förstår att vi behöver avgifta oss och rensa ut gifter som vi utsatts för sedan innan vi föddes, och 2. att detta behöver göras på rätt sätt. I boken finns alla svar.

75 helt nya läckra recept

Det är så skönt med Anthony, han täcker sina ämnen så fullständigt och lämnar i princip ingenting åt slumpen. I den här boken får vi även 75 helt nya läckra recept att gotta oss i.

Så, passa på att njuta extra av allt gott i jul med vetskap om att du snart får en bamsebok att inspireras av för en ren och frisk kropp. Precis som alla hans tidigare böcker – detta är en bok i en klass för sig själv.

Vänner, fortsätt vara underbara!

Pandemikarusellen tar snart sin sista sväng. Ut kommer vi säkert lite vimmelkantiga och desorienterade, men det kommer bli bra. Allt blir bra.

Från oss alla till er alla önskar vi en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

Varma hälsningar, Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *