Ett ljus för läkning i vintermörkret

ÄNTLIGEN är det november! Det kanske inte är så många som har längtat efter denna vintermånad för vädrets och ljusets skull, men helt säkert för bokens … ÄNTLIGEN är nämligen den reviderade och utökade utgåvan av Medial läkning här!

Jag får alltid många frågor om Anthony Williams böcker – om vi kommer att översätta dem och när de kommer – men den här slår allt. Under det senaste året har jag fått så många frågor, och jag tackar alla för ert tålamod, men nu är den här – väl värt all väntan. Efter att ha jobbat med boken under många långa dagar de senaste veckorna kan jag verkligen förstå er längtan.

Jag undrar i mitt stilla sinne hur många gånger Anthony William kan överraska en… Han imponerar verkligen. Den första utgåvan av Medial läkning var ju bra redan den, men den här versionen är en uppgradering utan dess like. Det är en helt annan bok!

En annan sak som slår mig är ”hur viktig kan en uppdaterad bok vara?” Inte på ett nedlåtande sätt utan på riktigt. Den här boken innehåller så enormt mycket viktig information att den borde finnas i varenda hem, och med allt nytt material utgör den en solid, välgjuten grund till Anthonys lära.

Som flera av er vet blir Anthonys böcker mer och mer omfångsrika. Den här är inget undantag. Arbetet med den har tagit mycket tid, inte minst eftersom vi har utökat teamet med en ämneskunnig granskare. På vägen har vi knutit nya kontakter, pratat om spännande samarbeten och skapat en massa drömmar för framtiden. Min förhoppning är att snart kunna berätta mer, men om jag får som jag vill kommer ni få mer insikt, hjälp och inspiration kring Medial läkning hos oss på Livsenergi framöver.

Anthony William har försatt hela redaktionsteamet i en riktig bubbla i höst. När den ena boken gick till tryck tog arbetet med nästa projekt fart. Den här gången är det inte mindre än två böcker som ska fram. Så klart pratar jag om de två volymerna av Brain Saver som just har lanserats på engelska. Jag hoppas att ni har tålamod att vänta in de på svenska. De lanseras våren 2023.

Man kan nästan undra hur mycket ny information Medkänslans ande kan komma med, men källan är uppenbarligen outsinlig. Och med det får vi påminna oss själva om att Anden är en symbol för hur mycket det finns kvar att lära sig, hur mycket vi på jorden ännu inte vet. Det är anledning till att fortsätta vår inre resa, lita på universums kraft och våga hoppas på ett liv med hälsan i behåll.

Mer medial läkning till folket!

Varma hälsningar,

Alexandra Jerselius

TIPS! Glöm inte att du kan få hem boken snabbare genom att lägga en beställning på den i stället för att vänta på att den automatiskt skickas efter periodens slut. Jag har förstått att inte alla känner till det här knepet utan tror att man då får boken dubbelt. Det behöver ni inte vara oroliga för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *