Hur väl stämmer astrologi?

Sophia Nilson, Astrolog

Vi astrologer brukar säga att astrologi stämmer till cirka 80 %. Man kan aldrig säga att det stämmer till 100 % eftersom vi alla har en fri vilja. Dessutom faller astrologi, precis som allt annat, under den universella lagen om attraktion. Det vill säga det du tänker på, tror och förväntar dig är också det som händer i ditt liv.

⭐️ Psst: Exklusivt erbjudande för Livsenergis medlemmar längre ner i artikeln!

Samtidigt är vi alla påverkade av naturlagarna (jag räknar även planeterna som naturlagar, inte bara tyngdlagen och dylikt). Att astrologi fungerar blev faktiskt bevisat redan på 70-talet när en forskare som hette Arnold L. Lieber började undersöka om det fanns ett samband mellan fullmånen och kriminalitet. Vi har alla hört uttrycket mångalen och han ville veta om det fanns någon sanning bakom uttrycket. Han fick tillgång till Miamipolisens mordstatistik och kunde på så vis kartlägga om det skedde fler mord under nätter med fullmåne. Det visade sig att myten stämmer: det begås fler mord under fullmåne. Det fanns teorier innan, att mord begås under fullmånen på grund av att den lyser upp natten, alltså man har mer ljus att se med. Men statistiken visade att det inte spelade någon roll om fullmånen syntes eller om det var molnigt. Det påverkade med andra ord inte antalet mord. Han sammanställde sitt forskningsresultat i en bok som heter ”The lunar effect”. Lite läskig läsning kanske men där är det, svart på vitt, – vi människor påverkas av månens faser.  

För ett par år sedan gjorde en svensk journalist en dokumentär om fullmånen. Han hade nämligen problem med att somna när månen var full och började forska i om det verkligen var fullmånens fel eller om sömnproblemen berodde på något annat. Han besökte bland annat ett BB och såg att de hade markerat alla fullmånenätter på en stor kalendertavla. När han frågade varför förklarade de att under fullmånenätterna har förlossningarna en tendens att bli mer besvärliga. Det var deras erfarenhet. Inte att det föds fler barn under fullmånen men att det blir fler komplikationer.

Min erfarenhet som astrolog är att de som är födda i eller har ascendenten i Kräftans stjärntecken, ofta är mer känsliga än andra för månens faser. Månen styr Kräftans stjärntecken så det kanske inte är så konstigt. Däremot är det många som upplever en djup kontakt med månen som något positivt.

Det finns dessutom vissa andra positioner av månen i ett personligt horoskop som ger samma effekt som om man är född i eller har ascendenten i Kräftans stjärntecken. 

Astrologisk Magi

Det finns vissa dagar under året där vi kan påverka vad som händer planetärt med specifika ritualer som görs enligt ditt eget personliga födelsehoroskop. Det kallas för Astrologisk Magi och är en av de kraftfullaste verktygen som finns inom astrologi. Det är effektivt eftersom det gäller bara för dig, under dina specifika planetära influenser. En astrolog räknade ut hur ofta det föds två barn som har identiska födelsehoroskop. Det tar cirka 20 000 år! Då räknar vi bort en del tvillingfödslar. Men även tvillingar kan ha väldigt olika horoskop. Jag har haft tvillingsystrar som kunder, vars respektive horoskop var totalt olika. Det kan hända om till exempel ascendenten och/eller månen har hunnit byta stjärntecken mellan födslarna. Då blir personligheter och liv väldigt olika.

I ett årshoroskop går jag igenom vilka datum som du kan göra dessa väldigt speciella ritualer. Datumen är helt unika för dig och ditt år. Med hjälp av dem kan du själv styra upp en hel del av vad som ska ske under året. Du får även alla andra viktiga datum och vad som ska hända 12 månader framåt i ditt liv enligt astrologin.

⭐️ERBJUDANDE TILL DIG SOM MEDLEM!⭐️
Just nu erbjuder jag tillsammans med Livsenergi 20 % rabatt på ett personligt årshoroskop. Använd koden LIVASTRO21 i ditt mail eller meddelande. Du beställer genom att skicka ett meddelande till mig på antingen Messenger m.me/sophiasastrologi alt meddelande via Instagram. Erbjudandet gäller fram till den 11 juli 2021.

Sophia Nilson, Astrolog

Instagram @sophiasastrologi

Facebook www.facebook.com/sophiasastrologi

Messenger m.me/sophiasastrologi

E-post [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *