Idag hyllar vi kvinnan!

Idag står kvinnan i fokus! Vi hyllar modern, dottern, systern, väninnan, frun, svärmodern, mostern, fastern, svägerskan – alla kvinnor firar vi idag!

Moder Jord – allas vår moder

Jag väljer att fokusera extra på allas vår moder – Moder Jord idag. Hon är den som ger oss alla liv, hon är generös med sitt överflöd på jorden. För att kunna leva ditt liv fullt ut behöver du vara i kontakt med Moder Jord, du behöver jorda dig och känna hennes livskraft i dig.

I början när jag ”vaknade upp” så var Universums dragningskraft väldigt stor för mig och jag kände att jag längtade ”hem”, hem till ljuset, hem till gemenskapen och lättheten. Jag tillbringade stor del av min tid uppe i min själsliga familj, pratade med guider, träffade änglar och jag trivdes väldigt bra med det. Nackdelen var att jag tappade min jordning och fokus på mitt jordeliv, tills Ärkeängeln Mikael sade till mig – med sträng blick – ”utan kropp kan du inte hjälpa människorna, då är det nästan ingen som hör dig”. Det fick mig att förstå att detta med jordning är viktigt – lika viktigt som att vara uppkopplad för mig. De redskap som fanns i början för att jorda sig var att föreställa sig rötter som gick ut från dina fötter, ner i jorden – men det var alldeles för vekt för mig, jag behövde något starkare för att kunna jorda mig. Då började jag istället använda pelare som gick ut från mina fötter och mitt rotchakra – de gick ända ner till Moder Jords mitt och väl därnere fick de ett varsitt ankare så att de skulle stanna kvar nere hos Moder Jord.

Idag står jag stadigt med båda fötterna på jorden och jag känner Moder Jords värme, kärlek och moderliga energi i mig. Det gör också att jag är den kanal jag är menad att vara – uppkopplad till universum och sammanlänkad med jorden.

Att jorda sig

Föreställ dig att du har tre starka ljuspelare som går ut från dina fötter och ditt rotschakra, föreställ dig att de lyster starkt och stadigt igenom alla lager som täcker Moder Jord, ända ner till hennes rödorangea kärna i centrum av jorden, väl därnere så får dina ljuspelare ett varsitt ankare så att de alltid stannar kvar hos Moder Jord, dra sedan upp hennes varma, jordande och kärleksfulla energi upp i dina fötter, upp i ditt rotchakra och fyll kroppen ända upp till hjässan.

Om du även vill lära dig att koppla upp dig så kan du använda min övning Ljuspelaren.

Med värme,

Camilla Hosenfeld
Medium, Universell Kommunikatör® och Kursledare
Foundational Reconnective Healing™ & Reconnection Certified Practitioner™

www.billablin.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *