Kristallklar transformation

Många av oss är fascinerade av stenar redan i tidig ålder. Alla mina barn har samlat stenar på stranden och jag tror jag gjorde likadant. Runda, lena, släta, platta, skrovliga, matta, glittrande. Det var en självklarhet att stenarna skulle bäras med hem och utan någon speciell tanke förde vi in minnena av stranden in i våra hus där vi kan se dem varje dag och subtilt minnas stunden, hur vågorna skvalpade och sandens värme under fötterna. En spontan handling förde naturen in i våra hus – jordens hårda underverk – och deras vibrationer fyller våra hem.

Allt är vibrationer, allt är energi

Allt är vibrationer. Allt är energi. Stenar och kristaller är inget undantag. Tvärtom, helande kristaller bär på kraftfulla vibrationer som förbinder oss med Moder Jord. De besitter en transformerande energi som kan hjälpa oss att göra förändringar i livet.

Vi här på Livsenergi har länge sökt efter rätt kristallbok att ge ut som Periodens Bok. Nu är den här! Den är ”rätt” för att den innehåller så många fasetter av kristallernas magiska värld. Författaren Heather Askinosie är en superstrukturerad och praktisk människa med en passion för feng shui, vilket märks. Boken är vacker och balanserad i sitt visuella uttryck samtidigt som den är djupt informativ på ett lättillgängligt sätt och innehåller oerhört mycket praktiska tips om HUR vi ska använda våra kristaller. Vi får en djupdykning i 52 olika kristaller och tips om 30 kristallkombinationer för att jobba med olika situationer i livet, t.ex. öka glädje, hantera ilska, besegra rädsla, öka välbefinnandet för våra husdjur, minska känslighet för elektromagnetisk strålning, rikedom och mycket mer. 

7 ”måste-ha-stenar”

Heather gör det lätt att komma igång med kristallerna, och för dig som är sugen har vi skapat några bra kit att börja med! Läs om Heathers egenkombinerade grundkit med 7 ”måste-ha-stenar” samt ett Energikit (sid 18). Du hittar också ett fint Meditationskit som Pluserbjudande på sid 24.

Vi har också sett till att fylla på butiken, så nu finns nästan alla bokens 52 stenar att köpa och mycket mer därtill. Och vi fyller på vartefter stenarna kommer. Saknar du något vill vi gärna höra från dig =).  

Vi är i en tid av förändring och transformation. Låt stenar och kristaller stötta dig på vägen och gör det till en vacker och rolig resa. Låt dessa glimrande, skimrande, glittrande ting förgylla ditt liv.  

Varma augustihälsningar,

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *