Läsarfråga: Jag har inte läst någon av Medial läkning-böckerna än. Vilken börjar jag med?

Vi välkomnar Carolina Johansson som ny krönikör och Medial läkning-expert! Hon kommer att svara på era frågor om Medial läkning i en spalt här på webben och i medlemstidningen. Har du en fråga? Skicka den till: [email protected]

Hej! Vilken spännande läsning du har framtid dig! Medial läkning-serien är de mest populära hälsoböckerna i historien. Människor från hela världen från alla olika samhällsklasser söker Anthonys hjälp. I dagsläget finns det 6 stycken böcker översatta på svenska. Egentligen spelar det ingen roll vilken av dem du börjar med; de är alla skrivna för att fungera fristående från varandra men samtidigt som ett komplement. Samtliga böcker har information om kroniska sjukdomar och symptom och hur vi ska göra för att återhämta oss – med andra ord, du kan inte välja fel bok. Men för att råda i någon riktning kommer jag ändå med två förslag.

Anthonys första bok Medial läkning har kommit i en reviderad och uppdaterad upplaga. Det är en bra bok att börja med. Där får du läsa om vem han är och varifrån han får sin information. Han berättar om problematiken kring kronisk sjukdom och varför det är så svårt att få svar på våra hälsoproblem. Han djupdyker i många olika hälsotillstånd som drabbar oss; som sköldkörtelsjukdomar, MS, artrit, binjureutmattning, diabetes typ 2, migrän, PTSD, depression, klimakteriet, borrelia och mag-tarmproblem för att nämna några men också olika program för hur vi ska återhämta oss. Han har även två hela kapitel om känslomässig och själslig läkning. Läk med detox är också bra att börja med. Den innehåller, förutom mycket information om vad som lett oss dit vi är idag med vår hälsa, mängder av recept och flera olika avgiftningsprogram på olika lång tid.

Vill du ha ett mer utförligt svar kan du lyssna på avsnitt 11 av Hälsosantpodden där jag bryter ner varje bok mer noggrant för att hjälpa dig se vilken du kanske är i mest behov av just nu. Önskar dig trevlig läsning och många aha-upplevelser.

I välmående,
Carolina Johansson
Utbildad sjuksköterska och näringsterapeut med fokus på Anthony Williams lära

Hemsida: carolinajohansson.se
Podcast: Hälsosant
Instagram: carolinajohansson.se
E-post: [email protected]

Den här texten publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 16 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *