Njut i adventstider

Snart är julen här! Vi erbjuder extra många boktitlar och produkter så att du kan krypa upp i soffan och njuta samtidigt som du bestämmer vilket julpynt du vill ha i advent, vilka klappar du ska ge till dina nära och kära och inte minst, vilka
böcker du själv ska läsa i jul.

Vi vågar oss på att lansera en bok om vår hälsa och ett sjukdomsfritt liv just när du är i färd att äta pepparkakor och
mögelost. När du är mätt på det har du kanske extra stor lust för hälsoinspiration och den internationella bästsäljaren Växtparadoxen är en mycket annorlunda, omvälvande och bra bok under några extra lediga dagar i jul!

Jag har alltid haft en drivkraft att förbättra, och det kan appliceras på allt möjligt. Ofta handlar det om livet i
form av hälsa och välmående. Det finns så många nyanser av livet som man kan jobba med så det här förbättringsarbetet
tar ju aldrig slut! Jag tänker inte längre på vikt efter alla år av vilset vandrande i dietlandet. Istället är jag intresserad av
att hålla den här kroppen så hel och frisk som möjligt och leva ett långt liv. Därför fastnade jag och mina kollegor för Växtparadoxen av hjärtkirurgen och forskaren Dr. Steven Gundry som vi med glädje presenterar som periodens bok.
Om Anthony William (Medical Medium) visar Andens väg till ett friskt liv så är Gundry en av de få läkare som vågar ifrågasätta våra aktuella sanningar och metoder och gå till naturen för att få svaret på varför allvarliga sjukdomar, symtom m.m ökar lavinartat. Han vågar se vetenskapen med nya ögon och pekar på flera paradoxer i det vi idag har som norm och standard för hälsoråd. En stor paradox är att mycket av det vi tror är hälsosamt i själva verket orsakar inflammation i kroppen, som i sin tur är grunden till många sjukdomar, t.ex. kranskärlssjukdomar, högt blodtryck, diabetes, artrit, humörsvängningar, tarmproblem och en rad autoimmuna sjukdomar.
I Växtparadoxen presenterar Dr. Gundry ny vetskap om hur vi kan bli friska, hålla oss hälsosamma och leva länge. Med en enorm uppfinningsrikedom och passionerad nyfikenhet och drivkraft att testa och forska fram svar för att hjälpa människor bli friska får hans bok Växtparadoxen en speciell plats i min bokhylla.

Önskar er en härlig tid i början av advent!
Alexandra Jerselius