Omgiven av krafter

En kort dagsrapport: Idag är en sådan där vinterdag när det snöar och är uppehåll om vartannat, plus- och minusgrader. Lite ”varken-eller-väder”. På radion cirkulerar covid-19 statistik, vi uppmanas använda munskydd på lokaltrafiken, det rapporteras om Donald Trump ska avsättas i förtid, ställas inför riksrätt eller inte m.m.

Det intressanta är att jag försöker att inte mata mig själv med så mycket nyheter, för – som ni märker – är de tråkiga och dämpar snarare än lyfter min frekvens. Ändå når informationen mig. Då är det extra roligt att höja energin igen genom att skriva till er!

Hörrni, tusen tack för all den fina respons vi har fått av er för den nya tidningen. Vi är så glada att ni tycker om den! Och vi hoppas såklart att även detta nummer ska ge er en massa glädje och inspiration. I dessa gråa tider behöver vi varje liten ljusglimt vi kan få.

En glädjestund för mig just nu är att få lansera boken Feminin kraft av Rebecca Campbell. Jag har verkligen älskat hennes böcker sedan fösta gången jag upptäckte dem. Hon skriver så fängslande, igenkännande och mjukt och skickar med mig så mycket tänkvärt och bra mellan lästillfällena att det är omöjligt att inte påverkas och utvecklas. Den här boken – som på engelska heter Rise Sister Rise – är önskad av flera medlemmar, vilket gör det extra roligt att lansera den här i bokklubben. För som ni vet är det ni som får boken först. Den finns ingen annan stans ännu. Ni som har hört av er till mig om den här boken, jag tänker på er extra mycket nu =).

Jag har även haft glädjen att få träffa Rebecca i ett nära och fint samtal. Självklart finns det inspelat så att du kan ta del av det också. Jag vill verkligen uppmuntra er till att göra det! Rebecca är en kraftfull och genuin person som på alla vis vill stötta oss här på jorden till att locka fram vår inre, feminina kraft – den som slumrat länge. Den är vild och väldigt klok, och hör inte hemma i det dolda. Plocka fram den nu du med – man eller kvinna – den feminina kraften är nödvändig för att skapa balans på jorden.

Jag älskar hela tanken med att vi som är intresserade av att växa som människor hittar till samma plats – här på Livsenergi – och utbyter erfarenheter och hjälper varandra att ta nästa steg mot vår högsta potential. Tydliga exempel på det är de senaste veckornas våg av förfrågningar om att bli medlem i bokklubbens egen Facebookgrupp där vi tillsammans kan diskutera böcker och spännande ämnen. Häromdagen lade en medlem upp sina favoritböcker från 2020 – inte mindre än 9 böcker har han läst under året – wow! In och kika och dela dina tankar.

Hjärtliga hälsningar, Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *