Omtyckt Louise Hay-kurs tillbaka!

Nu har du åter igen chansen att gå gratiskursen "Omfamna dig själv" inspirerad av Louise Hay, en sann mästare, eller en Grand Dame som hon också kallas, när det kommer till att hitta vår egen kraft och kärlek till oss själva.

Relationen till dig själv är en av de viktigaste du har i livet. Med rätt övningar kan du arbeta dig fram till ett liv som både är självmedvetet och självsäkert. Det menar Louise Hay, som upptäckte att positiva affirmationer är som mest effektiva när vi säger dem till vår egen spegelbild, det vill säga, vi tittar oss själva i ögonen. Hon myntade uttrycket spegelarbete (mirror work) och hennes livsomvälvande teknik har hjälpt miljontals människor över hela världen.

Med hjälp av Louise Hays metod kommer du att öva dig i att verkligen acceptera och känna kärlek gentemot dig själv. Din förhöjda självkänsla kommer i sin tur att vara en grogrund för förändring och förbättring inom alla områden i ditt liv. Från relationer och hälsa till jobb och ekonomi.

Bra att veta: Kursen startar nu på fredag den 13 januari och du är med genom att registrera dig med ditt namn och din e-postadress. Varje dag i 21 dagar får du ett mejl med länkar till dagens videor. Kom ihåg att varje video visas i 24 timmar så se till att se dem samma dag som de kommer. Du kommer att få all den information du behöver för att njuta av denna resa via e-post. OBS: Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller enbart med start den 13 januari.

Du registrerar dig här.

Om Louise Hay

Louise Lynn Hay (född den 8. oktober 1926 i Los Angeles; † 30. augusti 2017) var en hyllad författare, föreläsare och grundare av förlaget Hay House som har varit språngbräda för fantastiska visionärer och lärare som Joe Dispenza, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Alberto Villoldo och många andra stora namn inom detta område.

Hon gav ut sin första bok "Heal your Body" som 50-åring i 1976, långt innan det blev accepterat i samhället att prata om kopplingen mellan kropp och sinne. Några år senare diagnostiserades hon med cancer men istället för att överge sig helt i sjukvårdens händer så jobbade hon fram en metod för läkning som baserades på tankemönster och visualiseringar som hon arbetade med. Hon friskförklarades ett par månader senare.

Denna metod kom att bli embryot till det stora och viktiga arbete som Louise Hay sedan har förfinat och utvecklat under flera decennier. Det mesta som vi har lärt oss under vårt liv när det kommer till personlig utveckling, självhjälp och självkärlek går delvis i arv från denna fantastiska människa. Tyvärr lämnade Louise Hay oss som 90-åring i 2017, men hennes arbete lever och frodas tack vare alla de människor hon har berört under sitt liv.

Och NU ska även du få möjlighet att ta del av hennes fantastiska tekniker - helt gratis! På svenska!

Du registrerar dig här.

2 thoughts on “Omtyckt Louise Hay-kurs tillbaka!

    1. Hej Jeanette! Just gratis-erbjudandet av denna kurs har redan varit, kursen startade den 13 januari som det står lite längre ner i texten. Men jag ser att vi behöver lägga till att erbjudandet var tidsbegränsat, tack! Men håll gärna utkik här på vår webbsida och i din mailkorg om du är medlem i Livsenergi, vi uppdaterar lite då och då med spännande nya erbjudanden om gratis-kurser i samarbete med Younity Sweden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *