Överraskad och förvånad över mig själv

Vilken är den mest skimrande av alla naturlagar? Den som ligger dig närmast i sinne, kropp och själ? Den du går till när du behöver? Det finns ju så många, och det kan vara olika för var och en av oss, men för mig är det Lagen om attraktion.

Jag minns så väl situationen, eller ögonblicket då jag kom i kontakt med den för första gången. Jag kan inte svära på att jag inte hade hört om den tidigare, men vid det här tillfället reagerade jag, hela min kropp lyssnade och mitt nyfikna sinne skärptes. Det var ett par år efter att den omtalade boken The Secret – Hemligheten hade släppts. Jag mindes att jag hade läst om den, men uppenbarligen hade jag inte fastnat för innehållet, eller ens förstått det. (Bara det är ju intressant – att en sådan som jag kan ha varit så blockerad för att ta in något som är så sant i min natur. Skrämmande och lovande på samma gång!)

Därefter har attraktionslagen funnits med mig, lite sådär som en gyllene tanke att nudda vid då och då när jag behövt vända på saker och ting i mitt huvud, men jag har inte riktigt fördjupat mig i ämnet någon gång. Det har bara funnits där.

Den här våren är det uppenbarligen högt på universums agenda att detta ska förkroppsligas i oss ordentligt. Flödet från universum känns väldigt naturligt och spännande, eftersom det visar sig om och om igen att det här året handlar om transformation (!). Vad är då bättre än att transformeras enligt universums egna lagar?! Rätt saker händer. Rätt böcker lägger sig vid våra fötter. Rätt personer visar sig. Vart och ett av dessa händelser är inte bara ett sätt för universum om visa sin envishet, det är även ett tecken på att lagen om attraktion fungerar. För varje nytt steg vi tar öppnas en ny dörr.   

Så, på denna resa mot livet vi önskar oss presenterar vi nu den sjätte boken i Rhonda Byrnes serie The Secret. Hemligheten med kärlek, hälsa och pengar är en fördjupning – en ”masterclass” – i tre av livets viktigaste områden. Varsågod! Dyk in och studera. Här finns med största sannolikhet något för alla.

Själv ser jag fram emot att:

  • få nya perspektiv inom alla tre områden. Jag tror på nya perspektiv och älskar nya insikter.
  • hitta verktyg för att få en bättre relation till pengar. Det har alltid funnits en liten nervositet och molande magkänsla i förhållande till pengar som jag gärna vill släppa taget om.
  • jobba lite mer aktivt på dessa tre områden och se vad som kan hända i livet då!

Vad sporrar dig?

Strålande vårhälsningar,

Alexandra Jerselius

INSIKT: Lagen om attraktion vs Manifestering

I intervjun med Mandy Morris pratade vi om relationen mellan Attraktionslagen och Manifestering. Jag tycker att Mandy beskrev det väldigt bra, så jag delar det med dig lite kort:

Lagen om attraktion är löftet från det gudomliga om att vårt sätt att interagera med vår omgivning alltid kommer att ge ett resultat av något slag, och vi är ansvariga för det.

En viktig poäng är att vår dialog med omgivningen, energin omkring oss eller universum är ständig, den upphör aldrig. Så frågan är ”Vilken dialog är det du har? Vilken dialog vill du ha?

Att förhålla sig till detta kan ske på olika sätt och med olika intensitet. Du kan vila i löftet om lagen om attraktion i tanken om du vill, eller du kan sätta dig bakom ratten och styra dig framåt i livet. Däri ligger förhållandet mellan attraktionslagen och manifestering.

Lagen om attraktion är teorin. Manifestering är verktyget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *