”Say yes to change”

Hej alla fina! 🙂

Om vi ska ta avstamp i inlÀgget frÄn igÄr, dÀr jag skrev om att vÀrna sig energi och stÄ stadigt i sin egen kraft och övertygelse, sÄ kÀnde jag mig nÀstan direkt efterÄt manad att dra ett kort till dig som kÀnde igen dig i det jag skrev. Till dig som behöver ett stÀrkande budskap och rÄd pÄ hur universum ber dig hantera det svÄra.

Kortet som kom upp var JUMP IN ur Rebecca Campells Starseed Oracle Deck (min favoritlek som jag anvÀnder mig mest av i mitt arbete). Finns att köpa hÀr med svensk text om nÄgon Àr intresserad (jag har den engelska).

Budskapet som kommer till mig Àr:

”Jag vet att det Ă€r svĂ„rt. Gamla förestĂ€llningar om HUR man ska vara Ă€r djupt rotade och överges inte i en handvĂ€ndning. Men vĂ„gar du försöka? Bara en dag? Eller kanske gĂ€llande en enda sak? NĂ€r du tĂ€nker pĂ„ det kanske du bĂ„de kĂ€nner rĂ€dsla och en sprittande förvĂ€ntan… undrar hur det skulle vara? Ja, enda sĂ€ttet att fĂ„ reda pĂ„ det Ă€r att testa!

Att sÀga ja till förÀndring, till dig sjÀlv och till mer energi att göra vad DU vill göra med Àr ett Àventyr. Och jag vet att du vÄgar. För jag vet att du Àr beskyddad. Vad Àr det vÀrsta som kan hÀnda? Det bÀsta?

Det Ă€r bara du som kan göra det hĂ€r, för dig sjĂ€lv. Andra kan hjĂ€lpa dig, men för att förĂ€ndringen ska bli bestĂ„ende mĂ„ste beslutet komma inifrĂ„n dig. FrihetskĂ€nslan och den inre styrkan du kommer uppleva efterĂ„t slĂ„r allt annat du nĂ„gonsin varit med. Du vĂ„gar.”

‱‱‱

/Sofia

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *