Trendspaning: Spirituell hälsa hetare än någonsin

Fördelarna med spirituell och holistisk hälsa är många. Genom att se till alla delar av oss själva kan vi lättare nå balans i livet.

Det är inte bara vår fysiska kropp som behöver tas om hand. Vår inre hälsa (alltså mentala, emotionella, psykosociala och andliga för nämna några) behöver vi också ta hand om. I skuggan av corona-pandemin och den nedstängning som råder i världen, har vi både fått mer tid och insett värdet av alla aspekter av vårt mående. Både det fysiska som psykiska.

"The Mandrake is moving towards the light."

Lyxhotellet Mandrake i London. Foto: Gregorio Soave

En som har plockat upp trenden är lyxhotellet Mandrake i London som väljer att lyfta spiritualitet och holistisk hälsa som en del av vistelsen.

"During the dark nights and long days of lockdown, we have realised what we place the most value on; the pursuit of wellbeing is just as important as that of pleasure."

Med ett nytt spirituellt program erbjuder hotellet ljudläkningssessioner, skräddarsydda shamanska ceremonier, ritualer, energirening och mycket annat till sina gäster för att göra välmående till en del av vistelsen.

Ditt spirituella jag

Kanske vi kan hoppas på att stora drakar som The Mandrake kan inspirera resten av samhället att se helheten när det kommer till välmående och hälsa. Vi är alla spirituella varelser, oavsett om vi vet om det eller inte - vi får inte glömma att ta hand om den delen av oss själva.

Vill du läsa mer om andlig utveckling kan du klicka dig vidare till Livsenergis intervju med Gabrielle Bernstein, andlig aktivist, inspirationstalare, livscoach, kundalini-instruktör och författare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *