Ståtlig och vacker som påskliljan och lekfull som ett nyfött lamm

Orakelläsning för perioden 26/3-14/4, 2024

Påskliljor, nyfödda lamm och solsken var bilden jag fick upp när jag tonade in inför den här läggningen, som sträcker sig från påsk till mitten av april. Orden jag fick till mig var ”back to basics” och att vi – för allas och vårt eget bästa – bör sträva efter att skala av och slappna av istället för att lägga till, kontrollera och styra. För livet gör som det vill, och genom att vandra med så lite packning som möjligt, med tillit till att allt vecklar ut sig som det ska när det ska, så får vi också utrymme att känna efter vart livet leder oss. Vågar du lyssna på – och följa – vilket håll känslan säger åt dig att gå?  

Vad vill då bilden jag fick upp säga? Jo, våga vara lekfull och nyfiken som det nyfödda lammet. Våga ta plats och visa dig i all din prakt som den sköna påskliljan och våga stråla som solen – inifrån och ut – mot alla du möter.  

Korten för perioden sammanfattar det här väldigt bra. Vi har Solen som står för nystart och att våga stråla. Vi har Hjärtats väktare som uppmuntrar oss att älska och våga älskas, att njuta och ta emot allt vackert livet har att erbjuda. Och så har vi Ormen som uppmanar att ömsa det skinn som inte längre passar. Många är ni som under hösten och vintern genomgått en prövande och smärtsam transformation. Här är kortet som visar att det bara är lite kvar innan du kan ”krypa ur ditt gamla skinn” och in i framtiden klädd i något som passar ditt sanna jag, och som ger dig den frihet du behöver för att vara och göra vad ditt hjärta än önskar. 

Och – än är vi inte där, men det kan vara en god idé att börja fundera på vad du symboliskt kan kasta i Valborgselden som inte längre tjänar dig. 

Glad påsk!

Sofia Ekholm

Blogg: Sofias intuition 

Instagram: @sofia_the_intuitive

E-post: [email protected] 

Den här artikeln publicerades först i Livsenergis medlemstidning nr 5 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *