Tjusningen i siffrornas kvalitet

I samband med att jag ska skriva den här krönikan frågar jag mig själv vilket förhållande jag har jag till siffror. Varför det? Jo, vi lanserar äntligen en medlemsbok om numerologi!

Som svar på min fråga inser jag snabbt att det här med siffror kan man ju verkligen ha olika förhållanden till, och det första som slår mig är kopplat till ekonomi och pengar. Med ens får ämnet en grå nyans i mitt sinne. Det känns inte så spännande och upplyftande, snarare blir det ganska laddat och seriöst.

Men, så tänker jag om och hittar min sifferglädje. Tittar man på själva siffrorna 1 till 9, och alla de oändliga kombinationer som kan göras med dem, så blir det helt plötsligt mycket roligare. Jag har alltid tyckt att siffror är något mer än ”bara en siffra”. Jag lägger vikt vid siffror utan att riktigt veta varför. Så när jag första gången blev introducerad till numerologi tyckte jag det var hur spännande som helst!

Numerologi är en urgammal visdom från långt före vår tideräkning och den baseras på idén att siffror inte bara uttrycker kvantitet utan kvalitet. För mig är det en sanning.

Teresa Dellbridge som har skrivit boken Numerologi är djupt insatt i ämnet. Hon är även hypnoterapeut, naturmystiker och allmänt multispirituell. När jag får träffa henne inser jag djupet i siffrorna och hur våra så kallade ”fem formler” kan vägleda oss i livet. Hon kan siffrorna betydelse – eller kvalitet – utan och innan och på ett värdigt sätt ger hon dem en seriös ställning i sitt liv.  Det visar sig att de siffror som formar henne är både sådana som hon lätt kan anamma och sådana som hon har behövt vänja sig vid. Och sättet hon omfamnar de alla på känns ärligt, autentiskt och vackert. Instinktivt hade det kanske varit lätt att avfärda siffror vi inte riktigt gillar eller kan relatera till så lätt… Men det är inte vägen att gå! Jag kan verkligen tipsa om att se intervjun med Teresa online!

Man kan säga att siffrorna är en slags blåkopia av oss, urkartan till vår konstitution. Visst kan vissa siffror i vår numerologiprofil ändras under en livstid, men andra förblir desamma. Med facit i hand kan vi följa Teresas råd att lyssna på dem från början, tidigt i livet istället för att låta livet bevisa för oss att siffrorna hade rätt.

Jag blev nyfiken och gjorde en numerologiprofil på mig själv och finner följande:

Personlighetstal: 9

Livsvägstal: 8

Själstal: 3

Ödestal: 8 (med mitt namn som gift, från början var det 3)

Här-och-nu tal: 8 (6 om jag går på mitt smeknamn Alex)

Utifrån det här kan jag konstatera att jag har upprepade åttor i min profil, vilket jag verkligen kan relatera till. Det finns en massa gott i siffran 8. Många utmaningar också så klart, och det är väl jag i ett nötskal ;). Den eventuellt återkommande trean måste jag läsa på lite om då den också kan spela roll i mitt liv, om än den kan vara lite mer dold.

Blir du sugen på att göra din egen numerologiprofil? Det är superlätt och väldigt spännande! Det är bara att sätta igång <3.

Varma, färgsprakande hösthälsningar,
Alexandra Jerselius

TIPS:
Är du sugen på ett litet men roligt projekt som kan ge stor glädje och insikt i livet? Ha kul med siffrorna i höst! Lek med numerologin i ditt liv och se vad det kan ge dig. Det finns siffror överallt och alla betyder någonting. Här är några att börja med, utöver din numerologiprofil – vilka kvaliteter kan du till exempel finna i:

Ditt telefonnummer

Ditt husnummer

Ditt registreringsnummer på bilen

Din ålder

Ditt lyckotal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *