Vägledning vecka 10

God kväll allihop – dags för några vägledande kort inför nästa vecka ☺️


Då ska vi se … ja. Du har något att göra. Något du behöver utföra. Yes. Och tiden för det är rätt. Det är, som kortet Sommaren antyder ”dags att låta täckelset falla från dina projekt och idéer, dags att resa dig och sprida ut dina vingar och lysa”.

Inom vad det här gäller vet bara du. Förmodligen vet du PRECIS vad jag menar. Och du som säger att du inte vet ”för det kan inte vara det” – du vet också. Så sluta hålla dig själv tillbaka.


Men ensam är inte alltid stark. Däremot behöver du se till att de du ber om hjälp har samma vision och känsla för det som du. Så att ni är på rätt våglängd, annars blir det bara kollision, kaos och motstånd. MEN när du har träffat dina ”partners in crime” – din ”tribe” – då kan du vara trygg och stå stark i vetskapen att du och ni – ni gör rätt och ni gör det för en bra sak.
Samarbete alltså, men inte för att du måste utan för att du vill.


Och så till sist: LITA PÅ DITT LJUS. När du gör det kommer det inte bara lysa upp din väg utan hjälpa andra trevande själar lotsa sig fram.


Med det önskar jag dig en fortsatt fin söndagskväll 🥰


Om du önskar personlig vägledning har jag några tider kvar nästa vecka. Bokningsförfrågan via pm eller mejl till [email protected]
KRAM 💜 💜 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *