VĂ€gledning vecka 27

🔼 Min vĂ€nner, denna vecka Ă€r all about reflektion och tillit. Om att vĂ€nda sig inĂ„t för att fĂ„ de svar man behöver. Eller helt enkelt (!) för att höra vad ens sjĂ€l behöver sĂ€ga en.

SÄ ta dig tid att stanna upp. Vara i stillhet och tystnad. Blicka inÄt.

Varför inte Ă€gna en stund Ă„t att reflektera över dina egna styrkor och utmaningar – över hur lĂ„ngt du kommit och över de gĂ„vor/insikter du fĂ„tt genom det du varit med om đŸ©”

Jag vill ocksÄ be dig att titta pÄ din relation med andra mÀnniskor, speciellt de relationer du tycker Àr lite utmanade. Varför? Vad Àr det som vÀcks i dig? Och kan det vara sÄ att dessa personer speglar nÄgonting inom dig som du helst inte vill titta pÄ?

Till sist vill jag sĂ€ga att ”du vandrar inte ensam”. Aldrig. Även om du inte ser dina följeslagare kan du ha tillit till att de finns dĂ€r, vid din sida. SĂ„ vĂ€lj inte sĂ€llskap bara för att du ska ”slippa vara ensam”. Det Ă€r ingen god anledning till att umgĂ„s med mĂ€nniskor. Om du ska vara med nĂ„gon – var det för att ditt hjĂ€rta vill och expanderar av det. Inte av ensamhet eller för att du kĂ€nner att ”du mĂ„ste”. DĂ„ gör du bara vĂ„ld pĂ„ dig sjĂ€lv đŸ©”

Med det önskar jag dig en fin sommarvecka!

Kram//S

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *