Vägledning vecka 48

”Zooma ut för att få en närmare insikt”

Hej ❤️

Ja, navelskådningens tid är inte förbi, men denna veckan ber universum oss att lyfta blicken och zooma ut lite, för att precis som örnen där hon flyger, skaffa sig bättre perspektiv över en speciell situation och därmed få de insikter som krävs för att gå vidare (eller inte – ibland är det bättre att avvakta och ställa sig lite vid sidan om och vänta in, avvakta, tills tiden är den rätta).

När du ser sanningen, hur det verkligen är, kommer du veta vilket steg du ska ta härnäst. Det kan svida, blöda, göra ont, men se det som en gåva, som en hänvisning, din kompassnål som visar i vilken riktning du ska gå.

Veckans kort uppmanar dig alltså att ta in alla aspekter av det som pågår, såväl utifrån det stora som det lilla perspektivet. Både örnen och ugglan har bra (för att inte säga utmärkt!!) syn, och slog man ihop dessa två och allt de vet och förnimmer skulle man få en oövervinnlig varelse.

Varken ugglan eller örnen blundar för sanningen och det är även budskapet till dig. Det är dags att låta skygglapparna falla så att du kan se det heliga ljuset och hur det lyser upp din väg framåt.

Med det säger jag tack för att du följer mig, och önskar dig en fin start på veckan ❤️

Namaste/Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *