Vägledning vecka 52

MAGIC + THE LADY

Årets sista vecka är här. På lördag natt går vi över till 2023. Men ”nystarten” började redan förra veckan för många av er, i och med vintersolståndet och nymånen.

Redan innan jag satte mig för att tona in för denna läggningen kom det till mig att ”vänta inte”. Var den du vill vara redan nu, påbörja de förändringar du vill göra redan nu. Vänta inte till nyårsdagen. Som sagt: vänta inte.

Om du har som intention att redan denna vecka leva som du vill, känna det du vill känna, vara och göra det du vill vara och göra – så kommer avslutet bli precis så där magiskt som du alltid velat att de ska bli, men förmodligen aldrig blivit.

Som ni ser går vi ett magiskt (och väldigt transformerande år till mötes. Vad väljer du att göra av den magin? Förvaltar du den – förvaltar du DIG – kommer du inom kort att kunna skörda frukterna. Du kommer kunna skörda de frukter som vuxit fram ur 2022 års lärdomar och insikter, och du kommer kunna skörda frukterna av det som skapas när du förkroppsligar det som du lärt dig.

Det är också fint att det är två kvinnor på korten för årets sista vecka. Detta ser jag som ett tecken på att vi redan nu har omfamnat och landat i den feminina energin – i att VARA istället för att hela tiden GÖRA. Därför skulle jag vilja sammanfatta budskapet från de två orakelkorten med:

”Frukterna du skördar genom att finna och omfamna magin i varandet kommer vara så mycket sötare och rikare än den frukt som görandet resulterar i” 💛

Namaste //Sofia

**
Önskar du personlig vägledning i en specifik frågeställning eller problem, eller vill du få bättre koll på hur du för ditt högsta bästa ska ta dig an 2023? Hör av dig! Jag erbjuder såväl skriftligt vägledning som one-to-one via Messenger. Och du är så välkommen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *