Vägledning vecka 7

”Ensam är inte stark” är det som kommer till mig allra först, när jag drar dessa kort.

Ensam är inte stark. Denna här veckan uppmanas du alltså att se hur du kan förenkla och förbättra genom samarbete. Genom att se längre till din egen nästipp. Att fundera över om det du gör är till gagn för någon mer än dig själv.

”Kollektivt gemenskap” kommer också upp. Och tillsammans med ”samarbete” blir det en tydlig riktning ➡️ Vi behöver hjälpas åt. Och vi behöver våga be om hjälp om vi är i behov av det. Vi behöver även vara beredda på att hjälpa. Att finnas där. Att lyssna och stötta upp.

Se inte dina medmänniskor som fiender eller konkurrenter. Se dem som lärare och hjälpare, för det är det de är. De är där FÖR dig, även om det ibland kan känns tvärtom.

Så – samarbeta. Sträck ut en hand. Våga se och erkänna det goda i andra människor. Våga vara sårbar, och våga se såren bakom andras uppförande.

Och ser ni att båda korten har 4 som siffra? (4+0=4 & 3+1=4). Fyra står bland annat för tålamod, lojalitet och förtroende. Rimmar bra med budskapet tycket jag 😍

Jag avslutar med ett citat som du säkert stött på tidigare: ”Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

Söndagskramar från mig ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *