Vägledning vecka 8

STOP BRINGING YOURSELF DOWN … är huvudbudskapet för denna nymåne-vecka. På engelska och allting, tänk så det kan bli 😂

Ja. Simple as that. Tre kort. Örnen, Magins väktare och Hjärtats väktare.

Mmm … det är dags att sluta fokusera på dina begränsningar. Anta örnens perspektiv, zooma ut. SER DU HUR KAPABEL DU ÄR?

Du behöver inte svara. Jag vet svaret.

Så släpp då fram allt det där fantastiska som finns inom dig och vill komma ut. UT MED DET. Våga skina, våga visa vad du kan. Våga säga vad du vill … och därifrån kan vi ta det till det tredje kortet: VÅGA LÅTA DIG ÄLSKAS. VÅGA ÄLSKA 🕯️

Våga vara och ta emot allt som är din rätt att vara och få.

Det är dags att sluta förminska dig själv. För vem mår bättre – vem gagnas av det? Ingen. Ingen. Ingen.

Läggningen kan både ses som en käftsmäll och en spark i baken, för på ren svenska så säger universum: sluta blunda för din storhet, det har du gjort alltför länge. Våga vara du, våga skina och våga älska. Men först och främst: VÅGA TRO ATT DU ÄR VÄRD ATT ÄLSKA.

Om du vill, affirmera följande i spegeln varje morgon denna veckan: ”Jag är och kan allt jag behöver vara och göra. Jag är tillräcklig. Jag är värd allt älska. Jag är värd att älskas. Jag är värd att få stå i mitt eget ljus och lysa.”

Testa! It won’t kill you. Möjligtvis att det känns lite (mycket) obekvämt första gångerna men sedan … 🙌🏼

Är du i behov av en personlig vägledning är du välkommen att höra av dig.

Stor kram //Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *