Välkommen till Fabrizis kristaller

 

Vem är jag?

Allmänt

Jag heter Ann-Sophie Fabrizi och är regressionsterapeut, smyckesdesigner och kristallhealer. En klassisk HSP som alltid anat det, men förstått det först på senare år. Men inte nog med det, jag är även ekonom och jurist i grunden och har mina karriärsrötter i finansbranschen.

Man kan säga att jag är en gammal själ i relativt ung förpackning. En själ som ständigt varit sökande och nyfiken. Visst är jag en vanlig kvinna som precis som många andra är intresserad av hälsa, utseende, kläder och väskor, men det har alltid funnits en till sida av mig. Jag har alltid haft en tro på att det finns något större ute i världen och universum.

Bakgrund

Jag har alltid varit intresserad av människor, djur, natur, dimensioner, naturlagar, det undermedvetna, mysticism och mirakel. Och inte minst mina älskade kristaller och stenar. De har följt mig sedan barnsben. Jag har alltid varit ganska annorlunda, men jag har alltid känt mig hemma med stenar och kristaller. Med dem har jag kunnat vara mig själv och de har accepterat mig precis för den jag är. De har lyckats balansera och kalibrera mig till ett inre lugn.

För mig har de varit och är fortfarande fantastiska verktyg i vår dualistiska värld. Tack vare dem kan jag stå med båda fötterna på jorden och ha det ena benet i den materiella världen och det andra i den andliga världen. De har gett mig kärlek, energi, tröst, en ökad medvetenhet och otroligt mycket glädje. Många har inte fått se denna sida av mig så det ska bli väldigt kul att få dela den mer er. Så här kommer jag ut ur min kristallgarderob.

Tanken med denna blogg

Med denna blogg ”Fabrizis kristaller” vill jag dela med mig av mina kunskaper om stenar och kristaller och på så sätt sprida deras härliga energier och fantastiska ljus. Här kommer ni hitta information om stenar och kristaller, hur man använder dem, nyheter och mycket annat smått och gott. Så kliv ombord, för vi ska resa till kristallernas värld.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *