Vilket kort väljer du?

Hej!

Det är dags för ”Vilket kort väljer du?”🤗🔮✨

Är du redo för ditt personliga budskap?

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>
>
>

🌟 Stjärnskådaren visar dig att det är hög tid för dig att ta rädslan vid hornen och gå bortom dina begränsningar. Tro på dig själv min vän. Du KAN göra det du VILL göra. Om det känns skrämmande och omöjligt att gå utanför din komfortzon – jobba på det inre såret/mönstret om att känna att du inte duger som du är. För det gör du, och har alltid gjort.
 
🌟 Hjärtats väktare visar dig som dragit detta kort att du behöver våga öppna ditt hjärta. Ett stängt hjärta kan varken ge eller ta emot kärlek. Och vad är livet utan kärlek? Nada. Så – jobba på de inte föreställningar som säger att du inte är värd att älska eller att någon kan älska dig. Våga öppna upp, våga släppa in. Och någon har visat intresse för dig på senare är detta en stark indikation på att det kan vara väldigt värt att säga JA till den inviten.
 
🌟 Djurens väktare vill uppmärksamma dig som dragit detta kort på att du har varit för mycket i huvudet och för lite i hjärtat på senare tid. Du lever och utformar ditt liv samt väljer dina relationer utifrån ditt logiska sinne. Det kan verka klokt, men det är det inte. För det är med hjärtat de sanna – rätta – valen görs. Så – våga lyssna mer på dina känslor och din intuition. Den leder dig rätt, bara du vågar lyssna och följa.
 

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl på [email protected] ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *